Logo

Wellness at San PellegrinoLa doar 25 de kilometri de Bergamo, în centrul peisajului montan din Valea Val Brembana, se află stațiunea San Pellegrino, care a fost un loc incredibil de popular și la modă printre aristocrați și inteligenți la sfârșitul secolului XIX – începutul secolului XX.
Deja în prima decadă a secolului XX, San Pellegrino Terme avea o structură și servicii care impresionau oaspeții.

Apele de vindecare
Apa din San Pellegrino Terme are o serie de proprietăți vindecătoare. Ea face față la pietre la rinichi, boli ale ficatului și aparatului digestiv. Sursele locale erau cunoscute în Evul Mediu, dar abia în secolul XVIII au fost descoperite proprietățile terapeutice ale acestei ape prețioase. La sfârșitul secolului XVIII-începutul secolului XIX, acest loc devine centrul termic al primei clase.
Unul dintre cele mai renumite centre SPA din zona este “QC Terme di San Pellegrino”.
Aici Vă așteaptă peste 6.000 de metri pătrați de spa, picturi murale, coloane, nuanțe și forme arhitecturale de la începutul secolului XX.
Permiteți-vă să înotați într-unul dintre cele mai faimoase spa-uri din lume.
Acest nou complex termic a fost deschis în 2014 și este situat în clădirea vechiului Hotel Terme Milano, un ansamblu de clădiri în stil Art Nouveau, care la începutul secolului XX a fost în fruntea acestui stil.
Explorați acest loc magnific în care istoria prinde viață în slujba frumuseții. Complexul include și Cazinoul, maiestuos și bogat decorat, harul său readuce amintirea erei frumoase.
Permiteți-vă o zi întreagă de relaxare: tratați-vă la tratamentele și programele dezvoltate de QC Terme San Pellegrino. Alinați stresul și obțineți o armonie completă a corpului și sufletului cu băi și coloane cu hidromasaj, dușuri în cascadă, saune, săli de relaxare, băi de aburi și aromaterapie.

Alegeți între două tipuri de bilete:
– Bilet de intrare pe toata ziua complet valabil de luni până duminică, inclusiv sărbătorile. Include o intrare în băi și programul spa din centru fără limite de timp, închiriați halat de baie, prosop și papuci.

– Bilet de intrare de seară, valabil de la ora 18:00 până la închiderea centrului, de luni până duminică, inclusiv sărbătorile, intrarea în băi și programul spa al centrului, închirierea unei halate de baie, prosop și papuci.


Hotel Bigio | San Pellegrino Terme.
Preturi pentru 1 persoana, in camera dubla,

– IUNIE 2020 – de la 239 eur/pers
– IULIE 2020 – de la 249 eur/pers
– AUGUST 2020 – de la 279 eur/pers
– SEPTEMBRIE 2020 – de la 289 eur/pers
– OCTOMBRIE 2020 – de la 299 eur/pers
– NOIEMBRIE 2020 – de la 319 eur/pers
– DECEMBRIE 2020 – de la 329 eur/pers

Pretul este de 1 persoana si include:
– bilet de avion tur-retur
– cazare 3 nopti/4 zile in numar dublu

Pretul nu include:
– nici o masa
– transfer aeroport-hotel-aeroport
– asigurare medicalaDetalii la telefon: 023 58 40 04 |060 552 999 | 069 997 722 | 060 822 899 | 060 822 899
E-mail: [email protected]