Logo

Burj Al Arab Jumeirah Hotel 6*

De la 620 Euro / persoana / noapte / Deluxe Suite / mic dejun

Oferta include

  • cazare in Deluxe Suite, mic dejun inclus

Oferta nu include

• bilet de avion
• transferuri
• asigurare medicala
• excursii optionale si intrari la obiective turistice;

Cazare

Hotelul Burj Al Arab din Dubai este recunoscut ca fiind cel mai inalt si mai luxos hotel din lume. Gratios, cu silueta sa in forma vela si inaltat pe propria sa insula, hotelul este aproape de celebra insula Palm Jumeirah. Oaspetii se vor bucura de frumusetea decorului si tot luxul oferit de cazarea pe coasta din Dubai, mentinand in acelasi timp o distanta rezonabila fata de centrul orasului, inclusiv centrul istoric Hatta si Vechiul Bastakiya District.

Burj Al Arab este situat la 25 km de Aeroportul International Dubai. Acesta troneaza peste Jumeirah Beach si Wild Wadi Water Park si este inconjurat de Golful Arabic. Situat in apropiere, Suqeim Park este un refugiu relaxant pentru toti turistii care aleg cazare aici.

Noptile arabe pot fi petrecute intr-un lux desavarsit in apartamente cu doua etaje, cu vedere la Golf. Decorul rafinat este accentuat de bijuterii, candelabre si scari in spirala, cu facilitati cum ar fi dusuri fastuoase si meniuri de perne.

Hotelul Burj Al Arab dispune de sapte restaurante care indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate si incearca sa aduca perfectiunea in domeniul culinar. Arta culinara ii poarta pe turisti intr-un tur gastronomic prin restaurantele hotelului, ceea ce le ofera momente de neuitat.

Cu o receptie unde se gaseste un personal de inalta calificare si cu cate un majordom pe fiecare etaj, turistii de la hotelul Burj Al Arab pot fi siguri ca toate nevoile lor pot fi satisfacute. Assawan Spa ofera tratamente menite sa stabileasca noi standarde in ceea ce priveste relaxarea. Turistii pot beneficia si de un upgrade ce consta in disponibilitatea unui Rolls Royce cu sofer. Hotelul este superb luminat noaptea, fiind realizate diferite coregrafii pentru un adevarat spectacol de lumini.

Conditii oferta

Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii).

Valabilitate oferta

Oferta valabila in limita disponibilitatilor la momentul rezervarii.

Sunați acum pentru o vacanta relaxanta: 060552999 / 023 58 40 04