Logo

VINĂRIA ȘI DISTILERIA DIN TIRASPOL KVINT

Astăzi, această companie cu mai mult de 120 de ani de istorie deține o poziție de lider printre producătorii de băuturi alcoolice în Moldova. Clima unică, solul fertil, terenul deluros și apropierea față de râului Nistru au creat cele mai favorabile condiții pentru cultivarea celor mai buni struguri; echipamente moderne, tehnologii avansate, rețete originale, respectul față de tradițiile străvechi și eforturile entuziaste a profesioniștilor de la Kvint – toți acești factori permit producerea unor băuturi deosebite, care concurează cu mărci internaționale de renume.

 În pivnițele companiei KVINT sunt păstrate 10 milioane de litri de eaux-de-vie distilate cu vârsta cuprinsă între 1 și 60 de ani. Cu această gamă largă de distilate un Master of the Cellar se bucură de o mai mare libertate și flexibilitate la crearea noilor branduri.

Participați la o comunicare informativă cu somelierul laun pahar de vin bun sau divin. În timpul acestei întâlniri, veți primi răspunsuri la toate întrebările de bază referitoare la soiurile de viță de vie și a vinurilor produse de Vinăria și Distileria din Tiraspol “KVINT”. De asemenea veți primi recomandările necesare pentru a înțelege mai bine și a savura aceste băuturi uimitoare. Toate pachetele includ un tur prin secțiile de producere, unde veți cunoaște cele mai importante etape de producere. 

Prețurile afișate nu includ transportul către vinărie, care poate fi organizat la solicitare contra cost. Pentru accesul în regiunea Transnistreană călătorii trebuie să prezinte un pașaport valabil.

OfertăDuratăMin pers în grupPreț
Mini
include excursia ghidată și degustare a 5 tipuri de divinuri, cu vechimea maximală de 10 ani . La degustare sunt oferite: cașcavaluri, salamuri, copturi, nuci, pesmeți, apă minerală.
***Prețul indicat este pentru o persoană. Grup minim 5 persoane.
1.5 ore59€ preț standard

18€ preț în weekend și seara
REZERVEAZĂ ACUM
Standard
include excursia ghidată și degustare a 5 tipuri de divinuri, cu vechimea maximală de 15 ani . La degustare sunt oferite: cașcavaluri, salamuri, copturi, nuci, pesmeți, apă minerală.
***Prețul indicat este pentru o persoană. Grup minim 5 persoane.
1.5 ore514€ preț standard

23€ preț în weekend și seara
REZERVEAZĂ ACUM
Classic
include excursia ghidată și degustare a 5 tipuri de divinuri, cu vechimea maximală de 25 ani . La degustare sunt oferite: cașcavaluri, salamuri, copturi, nuci, pesmeți, apă minerală.
***Prețul indicat este pentru o persoană. Grup minim 5 persoane.
1.5 ore523€ preț standard

31€ preț în weekend și seara
REZERVEAZĂ ACUM
Classic Plus
include excursia ghidată și degustare a 5 tipuri de divinuri, cu vechimea maximală de 30 ani . La degustare sunt oferite: cașcavaluri, salamuri, copturi, nuci, pesmeți, apă minerală.
***Prețul indicat este pentru o persoană. Grup minim 5 persoane.
1.5 ore527€ preț standard

36€ preț în weekend și seara
REZERVEAZĂ ACUM
Premium
include excursia ghidată și degustare a 7 tipuri de divinuri, cu vechimea maximală de 40 ani . La degustare sunt oferite: cașcavaluri, salamuri, copturi, nuci, pesmeți, apă minerală.
***Prețul indicat este pentru o persoană. Grup minim 3 persoane.
2 ore336€ preț standard

45€ preț în weekend și seara
REZERVEAZĂ ACUM
VIP
include excursia ghidată și degustare a 8 tipuri de divinuri, cu vechimea maximală de 50 ani . La degustare sunt oferite: cașcavaluri, salamuri, copturi, nuci, pesmeți, apă minerală.
***Prețul indicat este pentru o persoană. Grup minim 2 persoane.
2.5 ore262€ preț standard

71€ preț în weekend și seara