Logo

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa 6*

De la 163 Euro / persoana / noapte / Junior Suite / demipensiune

REZERVEAZĂ ACUM

Oferta include

  • cazare in Junior Suite
  • demipensiune
  • pachet luna de miere: o sticlă de vin spumant, o „experiență Beachcomber” și un prânz (2 feluri) de persoană. Sejur minim 4 nopți. O copie a certificatului de căsătorie este necesară la sosirea la hotel.

Oferta nu include

• bilet de avion
• transferuri
• asigurare medicala
• excursii optionale si intrari la obiective turistice;

Valabilitate oferta

Oferta valabila in limita disponibilitatilor la momentul rezervarii.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Acest complex având în fundal muntele Le Morne oferă suite elegante cu aer condiționat, înconjurate de grădini tropicale luxuriante. Oaspeții au acces la terenul de golf Paradis, situat la numai 2 minute de mers cu mașina.

Suitele spațioase ale complexului Beachcomber Dinarobin includ Wi-Fi gratuit și zonă de relaxare cu TV cu ecran plat. Toate unităţile de cazare au balcon, iar unele oferă vedere la Oceanul Indian. Fiecare suită include o baie modernă dotată cu articole de toaletă gratuite.

Centrul spa oferă tratamente de masaj relaxante şi include o saună și o sală de gimnastică. La cerere, aveţi la dispoziţie antrenor personal. Personalul disponibil nonstop organizează plimbări cu barca cu fundul de sticlă și excursii de snorkeling.

Dinarobin Hotel Golf & Spa pune la dispoziţie 4 restaurante, inclusiv un restaurant pe malul mării. De asemenea, oaspeții au acces la restaurantul și facilitățile de la Beachcomber Paradis.
Sunați acum pentru o vacanta relaxanta: 060552999 / 023 58 40 04