Logo

Secrets Papagayo Costa Rica Resort & Spa 5*

De la 152 Euro / persoana / noapte / Camera dubla / All inclusive

Oferta include

Cazare in camera dubla / All inclusive

Oferta nu include

• Bilet de avion
• Transferuri
• Excursii optionale si intrarile la obiective;
• Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului;

Cazare

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă.

Acest complex are 202 de camere și apartamente spațioase pentru nefumători, fiecare cu balcon sau terasă privată, precum și o experiență  Unlimited-Luxury®, care începe cu room service 24 de ore pe zi, un mini-bar reînnoit zilnic și multe altele. Preferred Club va oferi un nivel sporit de lux cu 65 de apartamente cu vedere la ocean și privilegii suplimentare, inclusiv acces la un salon privat, accesorii de baie suplimentare și mini-bar, serviciu de concierge și multe altele.

Oaspeții se vor bucura de un cocktail de bun venit și de un prosop răcoros, bucătărie gourmet nelimitată, fără rezervări, la patru restaurante și o cafenea, în plus față de cinci baruri care vor servi spiritele nelimitate de top. Opțiunile de luat masa cu opțiuni de 24 de ore permit oaspeților să se bucure de mușcături de noapte târzii la Market Café. Sau păstrați-vă și comandați room service. Totul este disponibil în orice oră zi sau noapte.

Zilele și nopțile sunt pline de activități de teren, de plajă și apă și de divertisment live. Două piscine și o plajă curată așteaptă. Rejuvenarea domnește supremă la Spa Secrets by Pevonia®, oferind tratamente de masaj, corporal și facial în 13 săli de tratament și un salon de înfrumusețare cu servicii complete. Urmăriți această întinerire la centrul de fitness complet echipat sau luând parte la una din activitățile zilnice și de noapte.

La numai 20 de minute de Aeroportul Liberia și la doar 15 minute de orașul turistic Coco Beach, Secrets Papagayo oferă oaspeților o locație privilegiată, atât în ​​stațiune, cât și în întreaga zonă, pentru o vacanță ideală Unlimited-Luxury® pe coasta Pacificului.

Conditii oferta

Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii).

Sunați acum pentru o vacanta relaxanta: 060552999 / 023 58 40 04