Logo

The LaLiT Golf & Spa Resort Goa 5*

De la 310 Euro / 5 nopti / persoana / Garden View Room / mic dejun

Oferta include

  • 5 nopti cazare in Garden View Room
  • mic dejun

Oferta nu include

  • bilet de avion
  • transferuri
  • asigurare medicala si storno

Cazare

Această proprietate este la 4 minute pe jos de plajă. Oferind un teren de golf cu 18 găuri, cu vedere la Marea Arabiei, LaLit Golf & Spa Resort Goa oferă suite spațioase amplasate pe terenuri amenajate. Acesta oferă o piscină în aer liber cu un bar și facilități de fitness.

LaLiT Golf & Spa Resort Goa oferă activități nautice cum ar fi parasailing și windsurfing. Oaspeții se pot bucura de masaje de relaxare sau pot organiza croaziere la apus de soare și excursii de pescuit, la biroul de turism.

Situat în South Goa, hotelul se află la 3 km de plaja Palolem. Este la 45 de minute de mers cu mașina de gara Madgaon și se află la 63 km de Aeroportul Dabolim.

Suitele oferă verande private cu vedere spre Marea Arabiei sau spre terenuri amenajate. Facilitățile camerelor includ TV prin cablu, o zonă de relaxare și o baie spațioasă cu o cadă.

Cele 4 restaurante ale hotelului includ meniuri locale, mediteraneene, internaționale și fructe de mare. În barul Gazebo sunt disponibile băuturi răcoritoare ușoare.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Valabilitate oferta

Oferta valabila in limita disponibilitatilor la momentul rezervarii.

Sunați acum pentru o vacanta relaxanta: 060552999 / 023 58 40 04