Logo

CHÂTEAU VARTELY

După standardele vinificatorilor din „lumea veche” și „lumea nouă”, „Château Vartely” este o companie modernă, care îmbină tehnologiile de ultimă generație în creșterea viței-de-vie și prelucrarea strugurilor cu pasiunea pentru producerea vinului de calitate. Plantațiile proprii de viță-de-vie din regiunile Codru și Stepa Bugeacului ale Moldovei asigură calitatea înaltă a vinurilor create. Microclima din aceste zone permite producerea unor vinuri unice.  Vinurile selecte din soiuri europene și autohtone, împreună cu cultura autentică de consum a vinului, au plasat compania „Château Vartely” în topul vinificatorilor moldoveni și în topul preferințelor consumatorului, atât din Moldova, cât și peste hotarele ei. Din același respect pentru tradiții și autenticitate, „Château Vartely” deschide în 2008 un complex turistic. Situat la doar 45 de kilometri de Chişinău, complexul „Château Vartely” are o arhitectură deosebită și prezintă un adevărat deliciu peisajistic.

Standarde occidentale, deservire profesională, programe speciale – toate acestea sunt propuse de Complexul Turistic “Chateau Vartely”, ce reprezintă 4 case de tip hotelier, 2 săli de restaurant, 3 săli pentru degustare, o curte interioară imensă special amenajată pentru a Vă simţi liber şi relaxat în sânul naturii.

Compania “Chateau Vartely” va primi ospitalier fiecare vizitator în gospodăria sa vinicolă, transformând degustarea într-o sărbătoare adevărată pentru cei care au încercat cel puţin pentru un moment să pătrundă în tainele acestor băuturi divine. În sala principală de degustare puteţi alege unul din multiplele pachete de degustare, pentru a cunoaşte vinurile produse de Chateau Vartely. Cea de-a doua sală de degustare ”World Collection”, prezintă una din cele mai vaste colecţii de vinuri din Republica Moldova de pe cele 5 continente. Oaspeții pot participa la un tur virtual prin renumitele zone vinicole ale lumii, descoperind calităţile şi particularităţile fiecărui soi de vin de pe fiecare continent.

Restaurantul complexului specializat în bucătărie europeană, combinată reuşit cu cea naţională, va surprinde oaspeții săi prin ambianţa plăcută şi atmosfera caldă ce domneşte în sălile acestuia. Bucătarul-şef propune cele mai alese reţete culinare, care vor reuşi să satisfacă cele mai rafinate gusturi. Capacitatea restaurantului este de peste 200 locuri. 

Vinăria oferă dispune de spații de cazare în una din cele 8 camere luxoase sau 4 apartamente VIP, din ferestrele acestora se deschide o panoramă magnifică asupra oraşului Orhei şi asupra văilor scăldate frumos de soarele de dimineaţă. Camerele sunt decorate în tonuri elegante, pastelate, creând o atmosferă armonioasă şi romantică, oferind confort maxim chiar şi celor mai pretenţioşi vizitatori. 

OfertăDuratăMin pers în grupPreț
Aristocrat (7 wines&food)
include excursia ghidată și degustare a celor mai populare 7 tipuri de vinuri ale vinăriei. La degustare sunt oferite mini-gustări gourmet asociate cu fiecare vin și apă minerală.
***Prețul indicat este pentru o persoană, în grup mai mare de 5 persoane.
*Pentru grupuri formate din 2-4 pers – ~44€ / pers
2 ore242€ preț standardREZERVEAZĂ ACUM
Aristocrat (7 wines)
include excursia ghidată și degustare a celor mai populare 7 tipuri de vinuri ale vinăriei. La degustare sunt oferite grissini și apă minerală.
***Prețul indicat este pentru o persoană, în grup mai mare de 5 persoane.
*Pentru grupuri formate din 2-4 pers – ~33€ / pers
1.5 ore231€ preț standardREZERVEAZĂ ACUM
Premium (5 wines&food)
include excursia ghidată și degustare a 5 vinuri de top ale vinăriei. La degustare sunt oferite mini-gustări gourmet asociate cu fiecare vin și apă minerală.
***Prețul indicat este pentru o persoană, în grup mai mare de 5 persoane.
*Pentru grupuri formate din 2-4 pers – ~32€ / pers
2 ore226€ preț standardREZERVEAZĂ ACUM
Premium (5 wines)
include excursia ghidată și degustare a 5 vinuri de top ale vinăriei. La degustare sunt oferite grissini și apă minerală.
***Prețul indicat este pentru o persoană, în grup mai mare de 5 persoane.
*Pentru grupuri formate din 2-4 pers – ~22€ / pers
1.5 ore218€ preț standardREZERVEAZĂ ACUM
Voyage (5 wines&snacks)
include excursia ghidată și degustare a 5 vinuri ale vinăriei. La degustare sunt oferite gustări tradiționale moldovenești și apă minerală.
***Prețul indicat este pentru o persoană, în grup mai mare de 5 persoane.
*Pentru grupuri formate din 2-4 pers – ~22€ / pers
2 ore218€ preț standardREZERVEAZĂ ACUM
Voyage (5 wines)
include excursia ghidată și degustare a 5 tipuri de vinuri ale vinăriei. La degustare sunt oferite grissini și apă minerală.
***Prețul indicat este pentru o persoană, în grup mai mare de 5 persoane.
*Pentru grupuri formate din 2-4 pers – ~16€ / pers
1.5 ore212€ preț standardREZERVEAZĂ ACUM
Divin
include excursia ghidată și degustare a 4 tipuri de băuturi tari produse din struguri (rachiu, grappa, cognac/divin). La degustare sunt oferite brînzeturi, nuci, fructe uscate și apă minerală.
***Prețul indicat este pentru o persoană, în grup mai mare de 2 persoane.
1.5 ore216€ preț standardREZERVEAZĂ ACUM
Express (3 wines)
include excursia ghidată și degustare a 3 tipuri de vinuri ale vinăriei. La degustare sunt oferite grissini și apă minerală.
***Prețul indicat este pentru o persoană, în grup mai mare de 5 persoane.
*Pentru grupuri formate din 2-4 pers – ~11€ / pers
1.5 ore210€ preț standardREZERVEAZĂ ACUM
Standard room,
SGL/DBLCameră de tip standard, inclusiv mic dejun, pat matrimonial/2 paturi. Număr total camere: 8. SGL (BB) – €60/night, DBL (BB) – €80/night
24 ore160€ preț standard60€preț în weekend și searaREZERVEAZĂ ACUM
Mansard room,
SGL/DBLCameră de tip mansardă, inclusiv mic dejun, pat matrimonial. Număr total camere: 2. SGL (BB) – €50/night, DBL (BB) – €70/night
24 ore150€ preț standard50€preț în weekend și searaREZERVEAZĂ ACUM
VIP apartment,
SGL/DBLCameră de tip apartament, inclusiv mic dejun, pat matrimonial. Număr total camere: 4. APT (BB) – €110/night
24 ore1110€ preț standard110€preț în weekend și seara