Logo

Luna de miere in Mauritius – Constance Belle Mare Plage Resort 5*

De la 1274 Euro / 7 nopti / persoana in Junior Suite / demipensiune

Oferta include

  • 7 nopti cazare in Junior Suite
  • demipensiune
  • pachet luna de miere: tinerii casatoriti vor primi tartine, o sticlă de vin spumant, flori și lumânări în cameră și baie, o reducere unică de 25% la un masaj în „USpa” (9:30-14), o cină la lumina lumânărilor (excluzând băuturile) și un cadou. La sosirea la hotel trebuie prezentată o copie a certificatului de căsătorie.
    Notă importantă: Condițiile pentru luna de miere se aplică și cuplurilor de același sex

Oferta nu include

  • transport
  • asigurare medicala / storno

Cazare

Situat de-a lungul a 2 km de plajă privată, Constance Belle Mare Plage oferă un recif de corali în largul oceanului şi include 7 restaurante şi 6 baruri.

Toate camerele de la Constance Belle Mare Plage oferă aer condiţionat şi TV prin satelit. Băile din marmură includ duş şi o cadă mare. Unităţile de cazare sunt spaţioase şi au decor elegant, iar unele se bucură de vedere la o piscină privată.

Complexul asigură o varietate de restaurante internaţionale à la carte şi tematice tip bufet, cu vedere la piscină, la plajă sau la terenul de golf. Oaspeţii pot savura băuturi la cocktail barul cu vedere la piscină.

Cele 4 piscine sunt înconjurate de grădini tropicale şi terase cu şezlonguri. Clubul pentru copii este disponibil pentru oaspeţii cu vârsta cuprinsă între 4-11 ani, oferind divertisment supravegheat pentru copii. Biroul de turism poate organiza excursii şi diverse activităţi, precum tenis şi sporturi nautice. De asemenea, complexul oferă 2 terenuri de golf cu 18 găuri, serviciu de transfer şi cursuri de iniţiere în golf.
Începând cu 01 februarie, taxa pentru terenul de golf este de 600 MUR de persoană.

În clădirea principală există magazine, iar centrul comercial Palm Beach Boutiques este vizavi de complexul Constance. Aeroportul Internaţional Sir Seewoosagur Ramgoolam este situat la 58,5 km şi este disponibil serviciu de transfer.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejururi in perioada 01 Mai 2023 – 03 Aug 2023.
Pentru alte date de plecare, nu ezitati sa ne contactati.

Sunați acum pentru o vacanta relaxanta: 060552999 / 023 58 40 04