Logo

Armani Hotel Dubai 5*

De la 1408 Euro / 5 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun

Oferta include

  • 5 nopti cazare in camera dubla
  • mic dejun

Oferta nu include

  • transport
  • dirham taxe se achita la receptie
  • asigurarea medicala si storno

Cazare

Acest hotel conceput de celebrului creator de modă Giorgio Armani are o intrare privată, fiind amenajat pe 11 dintre etajele emblematicului zgârie-nori din Dubai, Burj Khalifa. Hotelul include un centru spa de lux și are acces direct la centrul comercial Dubai Mall.

Camere sunt de o eleganţă discretă, oferind un decor cu linii curbe, materiale de lux şi covoare japoneze tatami. Dotările moderne includ TV cu ecran plat şi DVD player, iPod docking station şi WiFi gratuit.

Hotelul Armani Dubai pune la dispoziţie 7 restaurante ce oferă meniuri sofisticate. Restaurantul Armani Hashi serveşte mâncăruri japoneze cu influențe moderne, iar renumitul club de noapte Armani Privé găzduiește cele mai populare petreceri din oraș.

Oaspeții se pot relaxa în spaţiosul centru Armani Spa, care oferă tratamente personalizate și băi secvențiale. Aeroportul Internațional Dubai este situat la 20 de minute de mers cu mașina de proprietate.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 20 Sep 2023 – 25 Sep 2023.
Pentru alte date de plecare, nu ezitati sa ne contactati.

Sunați acum pentru o vacanta relaxanta: 060552999 / 023 58 40 04