Logo

Shangri-La’s Hambantota Golf Resort & Spa 5*

De la 58 Euro / persoana / noapte / Deluxe room / demipensiune

REZERVEAZĂ ACUM

Oferta include

  • cazare in camera dubla Deluxe
  • mic dejun

Oferta nu include

  • transport
  • asigurare medicala / storno

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Shangri-La’s Hambantota Golf Resort and Spa se află pe vechiul Drum al Mirodeniilor, într-un oraș cu istorie bogată și are vedere la coasta de sud a statului Sri Lanka. Complexul găzduiește un teren de golf cu 18 găuri, un centru de spa mare și un sat dedicat artizanilor locali. Acesta oferă, de asemenea, facilități de fitness de ultimă generație, o piscină de 30 de metri și o piscină suplimentară, cu formă neregulată și magazine.

Centrul CHI, The Spa de la Shangri-La’s este un loc pentru liniște și bunăstare interioară, care oferă tratamente chinezești și ayurvedice excepționale. Oaspeţii care doresc mai multe informații au la dispoziţie o recepție cu program nonstop care oferă răspunsuri pentru toate întrebările.

Mobilierul opulent și elegant a fost ales cu atenție pentru a completa frumusețea naturală din jur și cultura locală. Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin cablu, acces gratuit la internet în bandă largă și acces la conexiunea WiFi. Dușul cu pereți de sticlă, cada adâncă, articolele de toaletă de designer, lenjeria de pat de înaltă calitate și prosoapele foarte mari aduc un plus de confort.

Complexul oferă oaspeților o varietate de preparate culinare excelente. Include un restaurant srilankez, Bojun Hala, și localul Sera, inspirat de renumitele standuri din sud-estul Asiei, iar Gimanhala și Ulpatha oferă o selecție rafinată de băuturi răcoritoare pe tot parcursul zilei.

Valabilitate oferta

Sejururi in perioada 01 Mai 2021 – 19 Iun 2021.

Sunați acum pentru o vacanta relaxanta: 060552999 / 023 58 40 04