Logo

Europa-Park Bell Rock Hotel 4*

Europa Park Germania

De la 704 Euro / 2 nopti cazare in camera dubla ptr. 2 adulti si un copil + acces in parc / mic dejun

Oferta include

  • 2 nopti cazare pentru 2 adulti si un copil
  •  mic dejun
  • 3 zile acces in parc

Oferta nu include

  • bilet de avion
  • transfer aeroport – hotel – aeroport
  • asigurare medicala si storno

Cazare

Acest hotel de 4 stele, decorat în stil maritim, este situat în orașul Rust şi oferă o zonă de spa cu piscină, un centru de fitness şi 3 restaurante. Hotelul se află la doar 50 de metri de parcul de distracții Europa-Park şi pune la dispoziţie parcare gratuită.

Camerele spațioase de la 4-Sterne Superior Erlebnishotel Bell Rock, Europa-Park Freizeitpark & Erlebnis-Resor au decor maritim. Camerele oferă TV cu ecran plat şi aer condiţionat, iar băile sunt dotate cu articole de toaletă.

Restaurantul tip bufet Bell Rock are bucătărie deschisă, restaurantul à la carte oferă preparate din bucătăria modernă englezească, iar în far se află restaurantul gourmet premiat, Ammolite. Oaspeţii se pot relaxa la barul Spirit of St. Louis sau pe terasa în aer liber.

În timpul sezonului de vară, oaspeții hotelului beneficiază de acces la unele puncte de atracție din cadrul parcului începând cu ora 08:30 (cu 30 de minute înainte de ora oficială de deschidere). Iarna, oaspeții beneficiază de acces la punctele de atracție începând cu ora 10:00 (cu 60 de minute înainte de ora oficială de deschidere).Ora de deschidere a parcului este diferită, în funcție de sezon.

Erlebnishotel Bell Rock este situat într-o zonă liniștită de la marginea orașului Rust, la 10 minute de mers pe jos de centrul orașului.Golfpark Breisgau din Herbolzheim-Tutschfelden este situat la doar 15 minute de mers cu mașina.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 04 Sep 2023 – 06 Sep 2023.
Pentru alte date de plecare, nu ezitati sa ne contactati.