Logo

Atlantis Paradise Island – The Cove 5*

De la 296 Euro / persoana / noapte / Ocean Suite / room only

Oferta include

  • cazare in Ocean Suite

Oferta nu include

  • transport
  • asigurare medicala / storno

Cazare

Acest complex din lanţul Atlantis oferă suite luxoase pe malul oceanului, o zonă de plajă privată şi o piscină mare în aer liber, destinată exclusiv adulţilor. Oaspeţii au la dispoziţie o selecţie de restaurante şi opţiuni de jocuri de noroc.

Suitele luminoase şi spaţioase ale complexului The Cove Atlantis oferă un balcon privat cu vedere la ocean. De asemenea, au TV cu ecran plat cu canale prin cablu, iPod docking station şi baie din marmură. Oaspeţii beneficiază gratuit de apeluri locale nelimitate.

The Cove are 3 piscine frumoase, cu un pavilion de jocuri în aer liber, baldachine private şi un bar lângă piscină. Oaspeţii se pot distra la parcul acvatic de aventuri Dolphin Cay şi au la dispoziţie facilităţi de golf. De asemenea, oaspeţii se bucură de acces gratuit la cinematograful Atlantis şi la lecţii de iniţiere în jocurile de cazinou.

Puteţi lua masa la unul dintre cele 21 de restaurante ale complexului Atlantis, cu atmosferă selectă sau informală. Oaspeţii se pot distra cu jocuri de cazinou, în timp ce se relaxează cu cocktailuri, în lounge-ul Seaglass sau într-unul dintre cele 19 baruri.

The Cove Atlantis se află la 28 km de Aeroportul Internaţional din Nassau. Muzeul de Antichităţi este la 5 minute de mers pe jos.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Valabilitate oferta

Oferta valabila in limita disponibilitatilor la momentul rezervarii.

Sunați acum pentru o vacanta relaxanta: 060552999 / 023 58 40 04