Logo

Chuini Zanzibar Beach Lodge 5*

De la 670 Euro / 7 nopti / persoana in Deluxe Bungalow / mic dejun

Oferta include

• 7 nopti cazare in Deluxe Bungalow
• mic dejun

Oferta nu include

• transport
• asigurare medicala si Storno

Cazare

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Cu o plajă privată cu vedere la golf, Chuini Zanzibar Beach Lodge se află la 12 km nord de Stone Town. Arhitectura sa în stilul arhipelagului Zanzibar include ruinele palatului istoric Chuini.

Situate în mijlocul unei grădini tropicale, bungalourile spaţioase de la Chuini Zanzibar Beach Lodge au terasă privată cu vedere la ocean. Unităţile sunt dotate cu aer condiţionat, iar fiecare pat este amenajat cu o plasă de ţânţari. Băile private au cadă şi/sau duş.

Restaurantul, lounge-ul şi barul Barghash asigură preparate excelente din bucătăria internaţională combinate cu arome şi condimente locale, precum şi o selecţie excelentă de vinuri şi cocktailuri.

Pentru relaxare, oaspeţii au la dispoziţie o varietate de tratamente la Healing Earth, centrul spa de inspiraţie africană, sau pot face o baie răcoritoare într-una dintre piscinele în aer liber.

Pădurea Masingini este la 8 km, iar Aeroportul Internaţional din Zanzibarse afla la 25 de minute cu maşina.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 01 Mai 2021 – 25 Iun 2021.

Sunați acum pentru o vacanta relaxanta: 060552999 / 023 58 40 04