Logo

Amanpuri Resort 6*

De la 652 Euro / 2 nopti / persoana / Pavilion / mic dejun

REZERVEAZĂ ACUM

Oferta include

  • 2 nopti cazare in Pavilion
  • mic dejun

Oferta nu include

  • bilet de avion
  • transferuri
  • asigurare medicala
  • excursii optionale si intrari la obiective turistice;

Valabilitate oferta

Oferta valabila in limita disponibilitatilor la momentul rezervarii.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Amanpuri este proprietatea emblematică a lantului hotelier Aman si inseamnă “loc de pace” în sanscrită.  Resortul de lux este situat in Phuket,  pe o plantație de nucă de cocos cu vedere la Marea Andaman, și include o porțiune de Pansea Beach.

Resortul dispune de 40 de pavilioane și 44 de vile pe o suprafață de 24 de hectare, pe un teren din partea de nord a plajei Pansea.

Fiecare vilă are o piscină, sufragerie și bucătărie separateși până la 9 dormitoare.

Facilitățile includ patru restaurante: restaurantul thailandez, Arva (italian), un salon sud-american și Nama (japonez), care se concentrează pe bucătăria de patrimoniu recunoscută de UNESCO, Washoku, introdusă în stațiune în 2017.

Aman Spa oferă șase săli de tratament și wellness. Conde Nast Traveler a premiat “Best Retreats Bespoke” Amanpuri în The Spa Awards 2017.

Piscina principală de 27 de metri, cu apă dulce, este îmbrăcată în gresie albastră iar o piscină secundară de 20 de metri poate fi găsită la Beach Club. O a treia piscină de 10 metri pentru copii se află lângă Nama.

De pe plajă sunt disponibile paddleboards, biciclete Schiller, echipament pentru snorkelling și caiac, împreună cu Hobie Cats. Amanpuri oferă, de asemenea, o mare selecție de nave pentru croaziere, pentru excursii de o zi sau chartere nocturne.

Alte facilități includ un Club Beach, o bibliotecă, 6 terenuri de tenis, o sală de gimnastică, un studio Pilates, o sală de întâlniri echipată și o galerie cu o selecție de articole pentru cumpărare.

Sunați acum pentru o vacanta relaxanta: 060552999 / 023 58 40 04