Logo

The Residence Zanzibar Resort 5*

De la 1744 Euro / 7 nopti / persoana in Luxury Garden Pool Villa / demipensiune

Oferta include

  • 7 nopti cazare in Luxury Garden Pool Villa
  • demipensiune

Oferta nu include

  • tansport
  • asigurarea medicala / storno

Cazare

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Acest complex spa de lux este înconjurat de grădini, fiind situat pe propria plajă cu nisip, la 55 de minute de mers cu mașina de orașul Zanzibar. Proprietatea oferă 2 restaurante și, la cerere, serviciu de majordom.

Toate vilele de la The Residence Zanzibar sunt spațioase, având decor elegant şi vedere la grădini. Unele dintre ele oferă vedere la ocean. De asemenea, toate unitățile de cazare sunt dotate cu o mică piscină privată, WiFi gratuit și TV prin satelit.

The Residence Zanzibar are o piscină și un centru de fitness cu pereți de sticlă. Tratamentele spa sunt disponibile pe baza de rezervare. Oaspeții mai tineri se pot relaxa la clubul copiilor, în timp ce adulții se pot destinde cu o băutură la lounge barul Jetty.

În zonă sunt disponibile diverse activități, precum snorkelling, vizite la rezervaţia forestieră Jozani și excursii de observare a delfinilor. Satul Kizimkazi este la numai 20 de minute de mers cu mașina de proprietate.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejururi in perioada 09 Sep 2023 – 09 Oct 2023.
Pentru alte date de plecare, nu ezitati sa ne contactati.
Sunați acum pentru o vacanta relaxanta: 060552999 / 023 58 40 04