Logo

HANUL LUI HANGANU

Hanul lui Hanganu este alegerea perfectă pentru o vacanță liniștită, plină de emoții și energie pozitivă. O oră și jumătate desparte agitația și zgomotul urban de liniștea și împrejurările mioritice rupte din poveste. Pensiunea, se află în raionul Rezina, satul Lalova, la 100 km de Chișinău. Hanul aparține familiei Hanganu, care vă așteaptă cu drag și este gată să vă deservească cu tot respectul și bunătatea sufletului.

Domnul Sergiu este un vânător iscusit și un bun gospodar. Veți afla multe secrete despre aceste îndeletniciri. O persoană sociabilă și veselă, care știe să impresioneze cu adevărat, prin colecția sa de vinuri și țuică. Cu siguranță o să vă îndrăgostiți de bucatele doamnei Emilia. O fire primitoare și blândă, care cunoaște toate tainele culinare din bucătăria moldovenească.

Familia Hanganu dispune de 7 camere, 2 încăperi de tip bască și o fâneață. Toate în aspect rustic cu elemente arhaice și decor în stil tradițional. Pe lângă locurile de cazare pensiunea dispune și de o sală de conferințe. Hanul este o alegere perfectă pentru organizarea de team building-uri sau ședințe de grup. Un loc pitoresc în sânul naturii cu priviri panoramice de excepție.

Vă recomandăm să veniți la Hanul lui Hanganu iarna, atunci când Nistrul e înghețat și puteți să patinați pe el. Totodată, în februarie îngheață și cascada Țipova, aflată în zonă – și totul în jur seamănă cu un regat din gheață. Bojdeucile calde și focul din sobă o să vă-încălzească după asta toate simțurile. Dar dacă ajungeți aici vara, oricum n-o să vă plictisiți. Plimbările cu barca pe Nistru și cu căruța, prin satele alăturate, o să vă placă la nebunie! Și sigur că, nu în ultimul rând trebuie să gustați din specialitatea culinară a casei care sunt sarmalele pitice, cât unghia.

OfertăMin pers în grupPreț
Cameră SGL
Cameră standard, pat matrimonial. Tariful include mic dejun, pentru 1 persoană, accesul la piscină. Check in: 14.00 / Check out:12:00 Prânzul/cina se vor comanda în prealabil.
30€ preț standardREZERVEAZĂ ACUM
Cameră DBL
Cameră standard, pat matrimonial. Tariful include mic dejun, pentru 2 persoane, accesul la piscină. Check in: 14.00 / Check out:12:00 Prânzul/cina se vor comanda separat în prealabil.
50€ preț standardREZERVEAZĂ ACUM
Bașcă cu sobă
Încăpere cu un specific aparte, în special soba din cărămidă roșie. O să trăiți clipe frumoase din timpurile strămoșilor moldoveni. Veți cunoaște cu adevărat tradiții și obiceiuri. Tariful include mic dejun, pentru 2 persoane, accesul la piscină. Check in: 14.00 / Check out:12:00 Prânzul/cina se vor comanda separat în prealabil.
55€ preț standardREZERVEAZĂ ACUM
Fâneață în aer liber
Loc deosebit pentru odihnă, în special pentru cei mai romantici. Un decor din natură cu așternut din ierburi proaspăt tăiate. De aici se deschide o priveliște minunată a rîului Nistru. Tariful include mic dejun, pentru 2 persoane, accesul la piscină. Check in: 14.00 / Check out:12:00 Prânzul/cina se vor comanda separat în prealabil.
20€ preț standard