Logo

ITALIA

Poziția geografică a Italiei face din țară o destinație excelentă pentru o vacanță la mare. Stațiunile de pe litoral din Italia sunt împrăștiate litoral diferă unele de altele în ceea ce privește condițiile climatice, natura și un set de servicii oferite turiștilor.

Clima din teritoriile italiene este foarte variată datorită lungimii lor. Italia are stațiuni cu un climat temperat și subtropical; plajele cu un climat mediteranean sunt deosebit de populare.

Sezonul de vârf începe în mai și se termină în septembrie. În lunile iulie și august, plajele din Italia sunt fierbinți și aglomerate. Sezonul de catifea cade în septembrie, dar nu în toate regiunile vremea din septembrie este considerată bună pentru o vacanță la mare.

MAREA ADRIATICĂ: RIMINI

Această stațiune are Marea Adriatică considerată cea mai luxoasă și la modă opțiune pentru vacanță pe plajă… Sunt peste o mie hoteluri bune… Există vile separate care pot fi închiriate pentru întregul sezon de plajă.

Rimini are 15 kilometri de plaje îngrijite. În apropierea zonelor de recreere există restaurante, baruri, cafenele și cluburi de noapte. Există un parc acvatic și un delfinariu pentru copii.

Din acest colț al Italiei sunt organizate excursii la Veneția. Toate tipurile sunt disponibile pe plaje sporturi acvatice… În orașele din apropierea plajelor, este posibil să efectuați cumpărături excelente.

Iubitorii de produse din blană din Rimini se vor bucura să cumpere blănuri și paltoane la prețuri reduse. Vara sunt mari vânzări în regiune..

Intrarea în apă în stațiunile Rimini este superficială. Marea se încălzește la o temperatură confortabilă deja la începutul sezonului turistic.

MAREA IONICĂ: CALABRIA

Marea Ionică din Calabria își sparge valurile pe malurile stâncoase, dar această stațiune are destule plaje cu nisip, precum și locuri semi-sălbatice unde puteți înota în apă de mare curată și caldă.

Calabria este numită regiunea palatelor și a castelelor. Majestoasele cetăți din regiune vor ajuta turiștii să dilueze vacanța pe plajă impresii de neuitat de la vizita lor.

Parcul Național Pollino este în perfectă armonie cu climatul cald și oferă vizitatorilor umbra dorită. Plajele din Trebisacce găzduiesc festivaluri, concerte și evenimente similare pe tot parcursul sezonului. Sărbătorile în Calabria sunt mult mai accesibile în termeni monetari decât în multe alte regiuni italiene.

MAREA LIGURICĂ: SARDINIA

În rândul turiștilor, priveliștile Sardiniei provoacă uimire și admirație specială. Coasta de smarald a stațiunilor locale te înnebunește cu peisajele sale, nisipul de catifea și marea azurie.

Pe Costa Smeralda, una dintre stațiunile din Sardinia, suflă adesea vânturi, care permit sportivilor extremi să facă windsurf, să navigheze și, de asemenea, să zboare..

Orașele situate lângă coasta Sardiniei au fost mult timp alese de europeni. Odihna acolo este intercalată cu excursii la buticurile locale scumpe. Puteți vorbi ore întregi despre bucătăria Sardiniei. La urma urmei, este considerată una dintre cele mai bune din Italia.

MEDITERANA: SICILIA

În Sicilia, puteți găsi plaje plătite și echipate, precum și locuri sălbatice cu apă curată și transparentă. Sărbătorile lângă Palermo sunt renumite pentru faptul că există multe alte distracții suplimentare.

Dacă doriți să explorați întreaga coastă a Siciliei, atunci cel mai bine este să o faceți cu o mașină închiriată..

Cele mai bune plaje din acest loc sunt situate pe San Vito Lo Capo. Există totul pentru o vacanță fabuloasă: și nisip alb, și mare blândă, precum și coborâre ușoară spre apă.

Majoritatea stațiunilor din Sicilia au o infrastructură dezvoltată, dotată cu un număr mare de baruri și restaurante, centre de divertisment și parcuri de distracții pentru copii.

MAREA TIRENIANĂ: SORRENTO

Aerul din Sorrento este considerat a fi vindecător. Odihna în acest loc implică atât o opțiune de plajă, cât și un program educațional de înaltă calitate.

Sorrento a fost mult timp considerată stațiunea ideală pentru o vacanță aristocratică. A fost ales de poeți și artiști din întreaga lume. La un moment dat, Rossini, Caruso și Nietzsche se odihneau acolo..

Sorrento are multe conace, vile și hoteluri de lux. Plajele din această regiune sunt incredibil de bine întreținute și curate. Infrastructura Sorrento este bine dezvoltată. Există o altă stațiune în apropiere – insula Capri.

Cele mai bune locuri pentru o vacanță la plajă în Italia, există pe fiecare mare care își scaldă țărmurile. Fie că este vorba de Marea Adriatică, Marea Ionică sau Marea Mediterană, toată lumea își poate găsi o plajă și un hotel în funcție de gustul și dimensiunea portofelului. Pe mările Tirren și Liguria, există, de asemenea, destul de multe stațiuni demne de atenție turistică. În plus față de petrecerea timpului pe plajă, stațiunile italiene au întotdeauna un program bun pentru explorarea atracțiilor antice. Italia este o țară cu un imens patrimoniu cultural, iar acest patrimoniu poate fi găsit oriunde în țară.
Dacă turiștii au optat pentru Italia, este puțin probabil ca vacanța lor să urmeze scenariul clasic de plajă „leneș”. Este imposibil să stați într-un hotel atunci când există atât de multe lucruri interesante în jur. Faceți o plimbare pe trotuare A orașului etern și priviți în Muzeele Vaticanului, admirați capodoperele picturii din Galeria Uffizi din Florența, întârziați căderea Turnului înclinat din Pisa și vedeți Etna „respirația” din Sicilia. Italia este senzuală, caldă și mereu vie. Iar plaja este un plus important și o recompensă pentru oamenii care s-au săturat de iarna lungă. Ce să alegi? Continent sau insulă? Unde cele mai bune plaje pentru familiile cu copii și divertisment? 

COASTA ADRIATICII 

Un climat blând, o mulțime de oportunități pentru un activ și vacanta de familie, excursie la prețuri accesibile, o gamă largă de hoteluri, cumpărături excelente și luminoase viata de noapte – toate acestea sunt despre Marea Adriatică. Și acum mai multe despre stațiunile sale.

Riviera venețiană – nume comun zona stațiunii în nordul Adriaticii. Marea este puțin adâncă și în lunile de vară se încălzește până la 25 ° C, plajele sunt confortabile, bine echipate, largi și lungi, nisipoase. Veneția însăși este ușor accesibilă din Lido di Jesolo, Bibione, Lignano și Caorle. Poate fi deosebit de interesant pentru cei care au venit în Italia pentru dragoste. Nu veți găsi atât de multe cupluri îndrăgostite la fiecare pas oriunde în Europa. Chiar și Anton Pavlovici Cehov, cunoscut pentru indiferența față de arhitectura europeană, a numit Veneția „încântătoare”. Întregul centru istoric este un monument solid care nu va strica nici măcar aspectul lenjeriei spălate atârnate pe frânghii între case. Gondolierii ereditari, precum șoferii noștri de taxi din gară, vânează turiști, magazine și magazine sunt pline de suveniruri, iar pescărușii și porumbeii din Piața San Marco își permit să fie hrăniți ca un șef. Patria Carnavalului și „Leul de Aur” trăiesc cu vitrina sa pompoasă și măruntaiele ponosite simultan. Bunicii vârstnici discută despre politică și despre probabilitatea unei inundații iminente peste o ceașcă de cafea până la clopotele care sună la o biserică din apropiere, cupluri care vânt pe o bancă de piatră, meșteșugari murani care suflă bibelouri de sticlă, veșnicul O Sole Mio se aude din Canalul Mare. Ce fel de Veneție vei vedea?

Rimini. Vacanță pe plajă pe nisip vara, cumpărături grozave plus o excursie bună pe tot parcursul anului Sunt principalii factori care au făcut Rimini popular printre turiști. Podul Tiberiu, râul Rubicon și Arcul lui Augustus sunt doar începutul listei de atracții locale. Numele celebrului compatriot și regizor Frederico Fellini este folosit peste tot, iar casa-muzeu este vizitată de majoritatea turiștilor. Și Rimini este, de asemenea, foarte logic și convenabil ca început excursii turistice în orașele Italiei. Copiii vor adora Aquafun Delfinariul și Parcul de distracții și faimosul parc „Italia în miniatură” poți afla multe lucruri interesante despre țară și istoria ei. 

Jesolo. Un oraș de provincie italian tipic de pe Riviera venețiană se odihnește somnoros de mulțimea de turiști iarna și își reține atacul vara. Laguna uriașă este adăpostită de vânturile reci de Alpi, astfel încât furtunile puternice sunt rare aici. Partea de pe litoral a orașului se numește Lido di Jesolo și vara se transformă în capitala culturală, muzicală, comercială și de divertisment de pe coastă. De-a lungul plajei de 14 kilometri, viața este în plină desfășurare non-stop, sute de hoteluri, vile și campinguri se revarsă cu tineri locali și vizitatori. Există, de asemenea, o mulțime de divertisment pentru familii: acvariul Viata marina, Parcul acvatic Aqualandia, Parcul de distracții New Esolandia poate să nu lase adulții și copiii să plece săptămâni întregi.

Această mică zonă din vestul țării este numită și Riviera italiană. Se întinde de-a lungul mării timp de aproape 200 km de la granița cu Franța până la Toscana. Stațiunile de pe coasta Liguriei din Italia sunt considerate una dintre cele mai prestigioase din țară. Cele mai bune plaje cu nisip pentru familiile cu copii sunt situate în stațiunile Riviera di Ponente. Pe coasta Riviera di Levante, plajele sunt pietricele în golfuri mici. Există multe magazine, târguri și piețe locale în Sanremo, Genova și Portofino.

Genova. Comercial mare, portuar, industrial și centru turistic Italia. Mândră și ambițioasă, nu vrea să cedeze în nimic eminenților ei conaționali – Veneția și Florența. Din prima, ea a concurat întotdeauna în construcția navală și comerț, iar din a doua a împărtășit titlul de cel mai bogat oraș din Italia. Se crede că Cristofor Columb s-a născut în aceste părți, iar numele marelui navigator din Genova poate fi auzit și văzut la fiecare pas. Pe lângă nenumăratele nume de străzi și benzi, profilul lui Columb este prezentat pe tricouri, iar suvenirurile, felurile de mâncare și cocktail-urile îi poartă numele. Și dacă vorbim despre nume mari, atunci în Genova merită să mergem la fosta închisoare, unde Marco Polo „a petrecut timp” și să vedem vioara marelui Paganini. Dar oriunde ai merge în Genova, mai devreme sau mai târziu te vei regăsi în port. Este centrul orașului de viață și atracție turistică. De asemenea, găzduiește simbolul Genovei, farul La Lanterna și muzeul submarin Nazario Sauro. Și asigurați-vă că încercați pastele cu sos genovez – simbolul gastronomic din Genova.

San Remo. Cea mai aristocrată stațiune din Liguria miroase a trandafiri proaspeți și îi place ochilor cu un public respectabil, plimbându-se cu grație de-a lungul terasamentului Imperatrice, numit după împărăteasa rusă Maria Alexandrovna. Aici plaje frumoase, centre spa demne, buticuri de marcă de lux și cel mai vechi cazinou din Italia. Iar iubitorii de muzică retro italiană de la Toto Cutugno, Adriano Celentano, Al Bano și Romina Power, teatrul Ariston așteaptă următorul festival de muzică la începutul primăverii.

GOLFUL NAPOLI 

Golful Napoli face parte din Marea Tirenianăspălând partea de vest a cizmei italiene. Puteți călători înapoi la o altă eră, văzând ruinele „lumii” din apropiere – Herculaneum și Pompeii, sau puteți merge la stațiunile de pe coasta Amalfi, spre insulele Ischia și Capri. Totul este la îndemână. Datorită absenței suspensiei nisipoase, apele din Golful Napoli vor fi de interes pentru cei cărora le place scufundarea și snorkelingul. Plaje locale sunt în mare parte platforme de piatră și nu dispun de distracții inactiv. Majoritatea hotelurilor stau pe stânci abrupte și sunt echipate cu ascensoare pentru o coborâre confortabilă a turiștilor la mare.

Napoli. Sfântul Ianuarie și Diego Maradona din Napoli sunt iubiți și venerați în același mod. Primul este hramul orașului, al doilea este un fost jucător celebru al echipei de fotbal Napoli. Acesta este întregul Napoli, orașul creștinilor credincioși și al fanilor înfocați. Orășenii cred sincer că și-au îndeplinit misiunea față de omenire cu mult timp în urmă, după ce au gătit pizza pentru prima dată și au numit-o în cinstea reginei Margarita. Napoli are cea mai mare densitate de biserici baroce pe cap de locuitor și numeroase palate și capodopere arhitecturale împodobesc orașul portuar. Iar noaptea, sângele napolitan fierbinte fierbe până dimineața în barurile și cluburile de pe Piazza Bellini. Localnicii și turiștii deopotrivă se desprind ca și cum Vezuviul s-ar trezi cu adevărat mâine.

Ischia. Aproape orice turist își poate permite să petreacă o vacanță în Ischia. Este, conform standardelor italiene și europene, o insulă de stațiune la prețuri accesibile chiar și în sezonul „înalt” din august. Majoritatea hotelurilor acceptă oaspeții în regim de demipensiune și puteți lua o gustare ieftină și gustoasă în numeroase restaurante și cafenele. Fructe proaspete și vin local sunt vândute în supermarketuri, iar piscinele termale ale hotelului sunt gratuite pentru oaspeți. Insula este foarte verde, există nisip fin și moale pe plaje, o intrare convenabilă în mare și un fund curat și plat. Există multe complexe termale turistice mari pe insulă: Grădinile Poseidon, Eden și Negombo. Iar distracția preferată a turiștilor în timpul procedurilor este fierberea ouălor în apa clocotită a izvoarelor. Divertismentul de seară sub formă de baruri și discoteci este concentrat în Ischia Porto și Forio, există, de asemenea, centre comerciale bune.

Capri. Pe Capri, Lenin și Gorky, Thomas Mann și Pablo Neruda, Oscar Wilde și regina Suediei și-au revenit sănătatea și s-au odihnit de munca celor drepți. Astăzi, oamenii celebri și bogați îl iubesc pe Capri nu mai puțin. Este într-adevăr foarte frumos aici, iar orașul Capri însuși seamănă cu frumoasa Taormina. Pe munte, unde majoritatea hotelurilor, turiștii urcă și ei cu bagajele pe funicular, și apoi umfla cu valize scumpe pe jos de-a lungul străzilor pietruite în căutarea hotelului lor. Nu există transport obișnuit în oraș. Dar priveliștile magnifice care se deschid de aici te fac să uiți toate inconvenientele valizei până în ziua plecării. În Capri, totul este periat, cultivat, scump și bogat. Turiștii fără ambiție preferă să rămână în cartier, în orașul Anacapri. Liniștește-te, mai liniștit, mai ieftin. Și tot divertismentul este aproape. Plajele insulei sunt pietroase și stâncoase, în golfuri liniștite, adăpostite de vânt și de ochii curioși. La unele se poate ajunge doar cu barca. Insula este ca și cum ar fi creată pentru romantici și îndrăgostiți.

SICILIA 

Filmul „Nașul” de Francis Ford Coppola a glorificat Sicilia ca cuib de familie mafie. Acum, mafia a rămas în amintirile muntenilor locali și în numele restaurantelor și graffiti-urilor de pe străzile orașului Palermo. Oamenii merg pe insulă pentru marea limpede și plajele lungi, pentru mâncare de casă și vin delicios, pentru a sărbători o nuntă cu numeroase rude și pentru a merge în spree la discotecile Taorminei. Pe terasamentul Siracuzei, se amintesc legile lui Arhimede, iar urcarea pe Muntele Etna va adăuga adrenalină sângelui, iar faimosul lichior de foc vulcanic în stomac. În Sicilia este mereu cald, va fi interesant să mergi pe urmele „Nașului” și. Locuitorii din Europa de Nord petrec iarna aici, economisind utilități acasă și în beneficiul portofelului și al sănătății, luând o pauză de agitația orașului.

Palermo. Comisarul Katala și Olga Kanistra, așa cum telespectatorul sovietic i-a numit în glumă pe eroii seriei „Octopus”, sunt personaje cinematografice ale acestui oraș. Italienii înșiși numesc capitala Siciliei Palermo „lux în pete” pentru cartierul contrastant al magnificului catedrale și biserici bizantine cu case zdrobite de vremea neiertătoare pe străzile înguste ale orașului. Locuitorii vârstnici din Palermo se înroșesc timid la vederea figurilor nud (totul, ca într-un manual de anatomie, în mărime naturală fără frunze de smochin) în fântâna din Piața Pretoria, care a primit nume popular Piața Rușinii. Turiștilor le place să facă poze aici și să arunce monede în apă. Și asigurați-vă că vă plimbați împreună prin Porta Felice, poarta orașului Fericirii până la țărmul Mării Tireniene, unde aerul proaspăt al mării respiră atât de ușor și doriți să vă mărturisiți dragostea pentru sufletul pereche și lumea întreagă.

Taormina. Fără îndoială, Taormina este principala decorație a Siciliei. În trecut, așezarea grecească Tauromenion a cunoscut devastări și cuceriri, căderea și înflorirea culturii și a comerțului. Capitala barocului sicilian de astăzi este iubită de turiști pentru plajele din Giardini Naxos, fructe de mare sănătoase și sănătoase, vinuri grozave, cumpărături bune și petreceri interesante în cluburile de noapte locale. Taormina este întotdeauna în centrul vieții spa. De aici, este o aruncătură de băț până în vârful Etnei, orașele frumoase pitorești Catania, Siracuza și Messina, iar în doar o jumătate de oră puteți lua un feribot până la vârful unei cizme italiene, sau din Catania mergeți pe o excursie la Malta pe mare.

SARDINIA

La cuvântul Sardinia, mulți își imaginează milionari care studiază cursurile bursiere pe plajă în scaune de răchită, ca în filmul „Există jazz doar fete”. Acest lucru este parțial adevărat, iar un burlac bogat poate fi Costa Smeralda și Forte Village din sudul insulei. Dar insula este mare, există suficient spațiu pentru toată lumea, iar marea este obișnuită. Dacă doriți, vă puteți relaxa bine și ieftin în pensiuni private mici sau hoteluri mici de clasă turistică. Pe lângă frumusețea naturală, insula a păstrat monumente misterioase ale unei civilizații necunoscute. Este vorba de Nuraghe, imense turnuri megalitice rotunde fără acoperișuri. Pentru a vedea cele mai frumoase peisaje și a vizita toate locurile interesante ale insulei, este mai bine să închiriați o mașină dacă sunteți un șofer bun. Drumurile nu sunt ușoare, există o mulțime de serpentine și viraje ascuțite. 

Cele mai bune plaje din Italia pentru a merge în vacanță cu copii

După Steagul Albastru, este timpul să descoperiți ce plaje au primit Steagul Verde. Acest premiu, acordat de un grup de pediatri, a fost creat pentru a identifica acele zone de coastă ale căror caracteristici corespund mai bine nevoilor copiilor la plajă, oferind siguranță acestora.

Pentru acordarea Steagului Verde sunt luate în considerare diferite criterii, care impun ca plaja în cauză să aibă nisip curat pentru a se juca și mișca liber, spațiu suficient între umbrele, apă limpede și puțin adâncă lângă țărm. De asemenea, trebuie să aibă salvamari, un loc de joacă, spații pentru schimbarea și alăptarea copiilor, precum și baruri în apropiere, standuri de înghețată sau restaurante.

Pentru a vă ajuta să alegeți destinația ideală pentru a petrece o vacanță plăcută pentru copii sau pur și simplu un weekend la plajă împreună cu familia, am selectat pentru dvs. unele dintre cele mai bune locații din Italia cu plaje baby-friendly.

1. Forte dei Marmi: comfort pentru cei mici și mari

Faimoasa stațiune din Versilia, Forte dei Marmi este locul perfect pentru o vacanță de familie. Plajele sale largi, cu nisip fin, auriu, facilități moderne dotate cu tot confortul și o gamă largă de servicii destinate copiilor, au contribuit la câștigarea Steagului Verde.

În timp ce adulții se relaxează sub umbrelă sau se bucură de luxul chioșcurilor elegante, copiii pot lua parte la jocuri și activități organizate special pentru a-i distra. Pe lângă numeroasele locații de scăldat, există și o mulțime de plaje complet echipate, gratuite, care păstrează încă aspectul sălbatic și accidentat al zonei Versilia.

Bucurați-vă de o vacanță de cinci stele, cu formula câștigătoare care reunește copii și adulți: confort și relaxare pentru dvs., plus distracție și siguranță pentru cei mici.

2. Cervia: distracție la malul mării

Riviera Romagnola este cunoscută pentru ospitalitatea sa și pentru serviciile excelente pe care le oferă turiștilor care o aleg ca destinație de vacanță în fiecare an. Printre cele mai renumite stațiuni din această zonă de coastă de la Marea Adriatică găsim Cervia, renumită în special pentru turismul de familie.

Cervia are plaje mari unde copiii se pot juca și distra în libertate și siguranță. Cervia oferă de asemenea, o gamă largă de numeroase alte activități pentru o vacanță cu adevărat specială, cum ar fi o plimbare prin pădurile de pin sau o vizită la Case della Farfalle (Casa Fluturelui), unde puteți admira sute de fluturi tropicali care zboară liberi într-un habitat recreat. Cei mai activi pot alege o după-amiază în parcul de aventură CerviAvventura situat în inima Parcului Natural din Cervia sau o zi la Mirabilandia, un parc de distracții italian.

În cele din urmă, nu puteți rata evenimentul World Master Sand Sculpture, singurul de acest gen din Italia, care de la 8 august până pe 15 octombrie transformă promenada Grazie Deledda într-o expoziție în aer liber pentru creațiile uimitoare realizate în întregime din nisip de către artiștii din domeniu din lume.

3. Senigallia: nisip moale pe coasta de est

De-a lungul coastei Marche se află Senigallia, un oraș renumit pentru plajele sale nisipoase și pentru marea albastră.

Coasta  Senigallia este cunoscută sub numele de Velvet Beach (Plaja de catifea), deoarece nisipul este atât de fin și de moale încât se simte ca o catifea pentru picioare. Plaja are o lungime de aproximativ un kilometru si, pe lângă alte servicii, locuri în care întreaga familie se poate scălda.
Aici copiii se pot distra construind castele de nisip și răcorindu-se în mare. Marea nu este foarte adâncă, deci este perfectă pentru copii, pentru a le alunga frica de mare.

După o zi pe plajă, vă puteți bucura de o plimbare în centrul istoric al orașului Senigallia sau puteți vizita zonele înconjurătoare pentru a admira frumusețea unor sate italiene superbe și unor dealuri verzi încântătoare.

4. Vieste: Puglia pentru pitici

Vieste, mândria zonei Gargano, este unul dintre orașele din Puglia recomandat de pediatri ca un loc minunat pentru a petrece vacanța cu copiii. Orașul se află pe un promontoriu care împarte coasta Gargano în două și este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase zone de  coastă din Italia.
Peisaje, peșteri, plaje lungi, nisipoase și ape limpezi, Vieste este o destinație perfectă de vacanță
, deoarece, pe lângă frumusețea naturală, oferă facilități pentru familiile cu copii mici, iar plajele sale cu ape puțin adânci o transformă în locul ideal pentru relaxare.

Printre cele mai faimoase plaje se numără Spiaggia di Castello (castelul de  pe plajă), cu o grămadă inconfundabilă și impunătoare de pietre albe numită Pizzomunn. Nisipul moale o face perfectă pentru copii și se află la doar o scurtă plimbare de mica Spiaggia dei Pipistrelli (Plaja Liliecilor!) care găzduiește peștera cu același nume.

Mai există Spiaggia della Scialara, nu departe de centrul orașului și ușor de accesat și, în final, plaja San Felice, ferită de vânturi și curenți datorită amplasării sale într-un golf protejat.

Pentru copiii care sunt pasionați de scoici, există Muzeul Malacologic, unde pot admira peste  zece mii de cochilii din întreaga lume cu modele minunate dar și ciudate.

5. San Teodoro: insula paradis de vacanță

Un sat însorit în regiunea istorică Gallura, San Teodoro este un adevărat paradis natural, cu vedere la marea turcoaz a coastei nord-estice a insulei Sardinia.

Plajele sunt unele dintre cele mai bune lucruri ale acestei localități și geografia naturală a locului le face ideale pentru copii, malul lor fiind de adâncime mică, nisip fin și zone adăpostite de vânt și curenți.

Există numeroase servicii oferite familiilor și puteți alege între plaje gratuite și locații oficiale pentru scăldat pentru a satisface toate nevoile și pentru a oferi tuturor celor mici și mari o vacanță de vis.

Sunați acum pentru o vacanta relaxanta: 060552999 / 023 58 40 04