Logo

MODALITATI DE PLATA

Plata
Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site si nu ne asumam nicio responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat. In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, in momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul “LIDER-TUR” SRL, al hotelului sau al reprezentantului acestuia, dupa caz.

“LIDER-TUR” SRL nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.

“LIDER-TUR” SRL isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor.


Transfer Bancar / Virament:
Daca alegeti aceasta optiune de plata vi se va transmite prin e-mail o copie a facturii fiscale, pe baza careia puteti efectua plata. Trebuie sa tineti cont de faptul ca puteti opta pentru aceasta modalitate de plata doar daca mai exista cel putin 24 ore pana la termenul limita de emitere a biletului de avion/documentelor de calatorie.

SRL «LIDER-TUR»
R. MOLDOVA, Orhei, str. Negruzzi, 111/A, of.3
iBan: MD78PR002251171210001498
C.F. 1012606001652
PRCBMD22
BC «ProCredit Bank» SA .

Cash:
Plata in numerar se poate face doar in LEI, la cursul comercial stabilit la ziua achitarii.

Plata online cu cardul
Daca in momentul rezervarii pachetului de servicii turistice alegeti optiunea platii prin: “Card bancar online”, veti fi redirectionat catre site-urile securizate al procesatorilor de plati electronice, unde veti avea posibilitatea sa revedeti informatiile de facturare si sa efectuati plata. Daca ati ales metodele de plata enumerate mai sus este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiile on-line la acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata pe serverele magazinului online sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:
• Numele posesorului de card
• Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)
• Data expirarii cardului
• Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura).

Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul dumneavoastra, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului dumneavoastra. 

Plata card in Agentii:
In cazul in care nu doriti sa utilizati cardul dvs. bancar in sistem online, puteti sa achitati totusi cu acesta prin debitare la POS-urile care se gasesc in toate sediile agentiei de turism SRL “LIDER-TUR” (TM LAS PALMAS TOUR).

Clauze de neraspundere:
Site-ul www.laspalmas.md este un site cu continut informativ. SRL “LIDER-TUR” (TM LAS PALMAS TOUR) nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea informatiilor. Aceste informatii pot fi preluate automat din sisteme externe prin conexiuni informatice si pot fi confirmate de agentie numai in momentul efectuarii rezervarilor.

SRL “LIDER-TUR” (TM LAS PALMAS TOUR) nu garanteaza in niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nicio raspundere, de orice natura, pentru SRL “LIDER-TUR” (TM LAS PALMAS TOUR).

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii sau angajament din partea SRL “LIDER-TUR” (TM LAS PALMAS TOUR).

SRL “LIDER-TUR” (TM LAS PALMAS TOUR) nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.laspalmas.md sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

SRL “LIDER-TUR” (TM LAS PALMAS TOUR) actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti furnizori de servicii turistice.

SRL “LIDER-TUR” (TM LAS PALMAS TOUR) nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de furnizori si nu garanteaza in niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.