Logo

ROMA

ROMA

price from

Roma – un adevărat “muzeu” în aer liber

Roma rămîne a fi, capitala celui mai puternic Imperiu. Este destinația ce nu încetează să uimească, fie prin arhitectura impunătoare a clădirilor, fie că vorbim de edificii romane sau biserici vechi. Destinația ce impresionează prin stil, istorie, arhitectură și nemaipomenita bucătărie italiană.

4 motive pentru a merge în City-Break Chișinău – Roma:

 1. Bucurați-vă de bucătăria mondială. Desigur, toți iubitorii de mâncare delicioasă ar trebui să meargă mai întâi la Roma, care este plină de locuri minunate ce oferă bucătărie italiană. Doar aici veți încerca pizza și pastele adevărate.
 2. Faceți cunoștință cu arhitectura mondială. Roma este un adevărat exemplu de respect pentru istoria sa, care se manifestă, printre altele, în conservarea a numeroase clădiri arhitecturale, monumente.
 3. Înotați în mare. La doar o oră de mers cu mașina distanță de Roma, există mai multe stațiuni mici, inclusiv cu nisip negru, care poate fi o alternativă excelentă pentru cei care s-au săturat de arhitectură și cumpărături.
 4. Căutați pe Madonna. Fără îndoială, fiecare clădire din Roma este demnă de a fi imprimată în aparatul tău foto. Și pentru a putea arunca o privire mai atentă asupra arhitecturii, vă propunem să căutați Madonell – imagini mici cu Madonna, care au fost amplasate la intersecții și clădiri la colț de stradă. O activitate destul de interesantă, care încântă atât adulții cât și copiii. Există chiar și site-uri și forumuri în care turiștii se laudă cu numărul de Madone găsite.
Oraș de plecare Perioada de sejur Durata Servicii masă Hotel Preț 1 persoană*
Chișinău 07.09.23-10.09.23 3 nopți Mic dejun Hotel Sun Giusto 3* De la 201 Euro Rezervă
Chișinău 07.09.23-10.09.23 3 nopți Mic dejun Hotel Turner 4* De la 196 Euro Rezervă
Chișinău 05.10.23-08.10.23 3 nopți Mic dejun Raeli Hotel Archimede 4* De la 208 Euro Rezervă
Chișinău 02.11.23-05.11.23 3 nopți Mic dejun Grand Hotel Fleming 4* De la 200 Euro Rezervă
Chișinău 07.12.23-10.12.23 3 nopți Mic dejun Hotel Lux 4* De la 200 Euro Rezervă
Chișinău 04.01.24-07.01.24 3 nopți Mic dejun Espana Hotel 3* De la 198 Euro Rezervă
Chișinău 08.02.24-11.02.24 3 nopți Mic dejun Hotel Zone Rome 4* De la 202 Euro Rezervă

*Prețul indicat pentru o persoană în cameră dublă

Inclus în preț

 • Cazare în hotel
 • Zbor tur – retur
 • Masa Mic Dejun
 • Asigurare medicală

Costuri suplimentare

 • Transfer de la / spre hotel
 • Excursii prin oraș

Lista obiectivelor recomandate:

 1. Colosseum – simbolul prin care este recunoscută Roma la nivel mondial este desigur, Colosseum-ul. Impresionant si captivant la capitolul dimensiunilor sale, dar și la poveștile cu gladiatori pe care le-a păstrat de-a lungul secolelor.
 2. Pantheon – templul zeităților din Roma Antică. Cupola din vârful acestuia are un decupaj de formă rotundă, care permite luminii să pătrundă sub formă de rază în interior. Se presupune că, acesta ar fi un simbol al forței zeilor care trimit către pământ toată puterea lor.
 3. Fontana di Trevi – construită în stil baroc, fântâna monument este cu siguranță una dintre cele mai vizitate obiective turistice ale Romei. Legenda spune că, oricine va arunca un bănuț în fântâna se va întoarce la Roma.
 4. Vatican, Biserica San Pietro și muzeele sale – este cea mai mică țară din lume, pentru că ocupă o suprafață totală de 0,44 de km pătrați și este reședința a aproximativ 800 de locuitori. Populația din jurul Bisericii San Pietro este constituită din preoți, demnitari de rang înalt, călugări și, bineînțeles, Papă.