Logo

PARIS

PARIS

price from

Paris – orașul iubirii și al eleganței eterne

Capitala modei, destinația îndrăgostiților, un oraș al eleganței precum și multe alte caracteristici poți auzi despre Paris. Șirul e continu și într-adevăr intră în concordanță cu realitatea și faima pe care o poartă în spate de zeci și sute de ani.

4 motive pentru a merge în City-Break Chișinău – Paris:

  1. Adevărat romantism. Paris este considerat pe bună dreptate cel mai romantic oraș, în care există o mulțime de locuri create special pentru îndrăgostiț
  2. Cumpărături. Designerii celebri își prezintă ultimele colecții în numeroase buticuri ale orașului. Cei care nu își pot permite brandurile globale, se pot bucura de o selecție uriașă de mărci accesibile de îmbrăcăminte și încălțăminte. Nu este acesta oare un rai al shoppingului?
  3. Gâdilă nervii la Turnul Eiffel. La o înălțime de 57 de metri a faimosului turn, este instalată o podea de sticlă, care reprezintă un adevărat test pentru toți cei cărora le place să primească o doză de adrenalină.
  4. Simțiți triumful libertății și a nemuririi. Acest lucru este posibil doar într-un singur loc din Paris – Cimitirul Pere Lachaise. Aici figurile se găsesc peronalități marcante ale vremii sale, inclusiv Sarah Bernhardt, Moliere, Honore de Balzac. În cimitirul principal al orașului nu există întristare, ci dimpotrivă – măreția, victoria vieții.
Oraș de plecare Perioada de sejur Durata Servicii masă Hotel Preț 1 persoană*
Chișinău 07.09.23-10.09.23 3 nopți Mic dejun Ideal Design 3* De la 276 Euro Rezervă
Chișinău 07.09.23-10.09.23 3 nopți Mic dejun Bristol Republique 3* De la 260 Euro Rezervă
Chișinău 05.10.23-08.10.23 3 nopți Mic dejun Median Paris Porte De Versailles 3* De la 266 Euro Rezervă
Chișinău 02.11.23-05.11.23 3 nopți Mic dejun Ideal Design 3* De la 305 Euro Rezervă
Chișinău 07.12.23-10.12.23 3 nopți Mic dejun Grand Hotel de Turin 3* De la 343 Euro Rezervă

*Prețul indicat pentru o persoană în cameră dublă

Inclus în preț

  • Cazare la hotel
  • Zbor tur – retur
  • Masa Mic Dejun
  • Asigurare medicală

Costuri suplimentare

  • Transfer spre / de la hotel
  • Excursii prin oraș

Lista obiectivelor recomandate:

1.Turnul Eiffel – îl mai putem numi, cu certitudine – simbolul Franței. Răspîndit la nivel mondial, Turnul Eiffel este o construcție faimoasă din Paris, pe schelet de oțel, ce măsoară 324 metri înălțime, purtînd numele arhitectului său – Gustave Eiffel.

2.Muzeul Louvre – este un “monument” ce zvîcnește în istorie și artă. În cadrul muzeului sunt expuse unele din cele mai valoroase opere. Este considerat muzeul cel mai mare din lume, astfel încît o zi poate nici să nu vă ajungă să îi vizitați în întregime capodoperele.

3.Bazilica Sacre-Coeur – – întrunește deosebite arhitecturi și vederi asupra Parisului. Situată în cel mai înalt punct al orașului, pe dealul Montmartre, sfintul locaș mai este numit și „Castelul alb din cer”, iar drumul către aceasta este asemănat de unii cu ascensiunea către Rai.

4.Bulevardul Champs-Elysees – este cunoscut sub numele de “Cel mai frumos bulevard din lume”. Luxul magazinelor, restaurantelor și interesanta arhitectură a clădirilor, nu lasă pe nimeni fără impresii.