Logo

BRUSSELES

BRUSSELES

price from

Bruxelles – destinația iubitorilor de ciocolată, și nu doar!

Bruxelles este destinația cu o arhitectură postmodernă, clădiri medievale, muzee și multă ciocolată. Înafară de pralinele delicioase de ciocolată, aveți și o mulțime de obiective turistice în Bruxelles, pentru care urmatoarea destinație de pe lista “to visit”, să fie anume această capitală.

5 motive pentru a merge în City-break Bruxelles:

Mergeți într-o excursie de o zi. În apropiere de Bruxelles veți găsi orășele și sate care forfotesc cu turiști. Cât merită Brugge și Anvers! Vizitarea lor este foarte simplu – puteți să vă folosiți fie de autobuz, fie de tren.

Degustați faimoasa ciocolată. Celebra ciocolată belgiană cu renume mondial, produsă fără coloranți, conservanți și arome, este prezentată într-un sortiment foarte mare în numeroase cafenele și magazine din oraș.

Descoperți operel de artă din metrou. În Bruxelles, metroul este accesibil după preț, iar aproximativ în 60 de stații ale acestuia sunt instalate fotografii, sculpturi, tablouri și alte elemnte artisice contemporane. Neapărat faceți o plimbare cu acest mijloc de transport, în special dacă sunteți pasionați de arta contemporană.

800 de Ținute ale lui Manneken Pis. O atracție faimoasă a orașului Bruxelles este mica sculptură a băiețelului, care păstrează mai multe legende. Statuia este îmbrăcată regulat în haine, iar garderoba acestuia numără mai multe sute de ținute care pot fi admirate în muzeul regal.

Fiți în interiorul atomului. Faceți timp pentru câteva ore pentru a vizita modelul uriaș al atomului. Aici găsiți atracții pentru copii, mai multe restaurante, punți de observații.

Oraș de plecare Perioada de sejur Durata Servicii masă Hotel Preț 1 persoană*
Chișinău 07.09.23-10.09.23 3 nopți Mic dejun Siru Hotel 3* De la 230 Euro Rezervă
Chișinău 21.09.23-24.09.23 3 nopți Mic dejun Bedford Hotel and Congress Centre 3* De la 237 Euro Rezervă
Chișinău 05.10.23-08.10.23 3 nopți Mic dejun Ibis Styles Hotel Brussels Centre 3* De la 245 Euro Rezervă
Chișinău 12.10.23-15.10.23 3 nopți Mic dejun NH Brussels Louise 4* De la 235 Euro Rezervă
Chișinău 19.10.23-22.10.23 3 nopți Mic dejun Hotel Le Dome 4* De la 269 Euro Rezervă

*Prețul indicat pentru o persoană în cameră dublă

Inclus în preț

  • Cazare
  • Zbor tur – retur
  • Masa Mic Dejun
  • Asigurare medicală

Costuri suplimentare

  • Transfer spre/ de la hotel
  • Excursii prin oraș

Lista obiectivelor recomandate:

1.Mini Europa – se află la baza Atomium, o altă clădire celebră, ce se evidentiaza prin forme si nivele. În celebrul parc veți găsi machete cu cele mai reprezentative monumente din țările Europei, desigur că la scara 1:25.

2.Piața Mare – este situată chiar în centrul orașului. Grand Place este una dintre cele mai impresionante piețe ale lumii. Este construită în secolul al XII-lea si găzduiește 2 dintre cele mai importante clădiri ale capitalei, Primăria-Casa Regală și Casa brutarilor.

3.Parcul Jubileului– pe o suprafață de 30 de hectare, parcul are creat o atmosferă verde, cu grădini spectaculoase, cascade și lacuri. În cadrul parcului găsiți de asemenea: Muzeul Artelor și Muzeul Militar unde la fel puteți face cîte o vizită.

4.Galeriile Regale Saint-Hubert– este cartierul cumpărăturilor de lux. Peste 50 de magazine, restaurante, cafenele, precum și librării, stau la dispoziția turiștilor care vin să savureze arta shopping-ului și chiar însăși clădirea, care la fel, reprezintă o capodoperă întreaga!