Logo

BARCELONA

BARCELONA

price from

Barcelona – orașul ce impresionează

Barcelona este bijuteria pământului catalan, un oraș modern, plin de viață și activități. Se evidențiază prin frumusețea clădirilor specifice și colorate. Orasul te va impresiona începînd cu diversitatea operelor arhitecturale create de Antonio Gaudi, și pînă la multitudinea de muzee și obiective încărcate de istorie.

5 motive pentru a merge în City-Break Chișinău – Barcelona:

 1. Muzeele contemporane. Orașul este plin de muzee pentru fiecare gust și fiecare vârstă. Datorită prețurilor accesibile, ca parte a vacanței dumneavoastră, puteți vizita mai multe dintre aceste muzee și vă puteți bucura de tehnologiile moderne de introducere a vizitatorilor într-un anumit domeniu.
 2. Organizează o adevărată sărbătoare pentru suflet și stomac. Pe lângă bucătăria tradițională catalană, barcelona este plină cu localuri fast-food și restaurante, unde uteți achita o anumită taxă și mânca cât încape în stomăcelul dumneavoastră. Un adevărat paradais pentru iubitorii de mâncare.
 3. Pe lângă brand-urile mondiale, există o mulțime de buticuri cu parfumuri, încălțăminte, haine, ale producătorilor europeni la prețuri foarte accesibile.
 4. Pierdeți-vă în cartierul gotic. Un loc incredibil de atmosferic este cartierul orașului vechi, care atrage foarte mulți turiști, mai ales seara.
 5. Bucurați-vă de uimitoarea lume a arhitecturii. Desigur, în Barcelona nimeni nu va rămâne indiferent după o plimbare pe străzile orașului, care sunt protejate de vechile clă Fiți siguri, nu veți lăsa aparatul foto din mâini și veți fotografia tot la rând.
Oraș de plecare Perioada de sejur Durata Servicii masă Hotel Preț 1 persoană*
Chișinău 07.09.23-10.09.23 3 nopți Mic dejun Hotel Ronda House 3* De la 350 Euro Rezervă
Chișinău 21.09.23-24.09.23 3 nopți Mic dejun Onix Fira 3* De la 369 Euro Rezervă
Chișinău 05.10.23-08.10.23 3 nopți Mic dejun Hotel Laumon 3* De la 351 Euro Rezervă
Chișinău 12.10.23-15.10.23 3 nopți Mic dejun Hotel Viladomat 3* De la 341 Euro Rezervă
Chișinău 19.10.23-22.10.23 3 nopți Mic dejun Hotel Ronda House 4* De la 308 Euro Rezervă

*Prețul indicat pentru o persoană în cameră dublă

Inclus în preț

 • Cazare
 • Zbor tur – retur
 • Masa Mic Dejun
 • Asigurare medicală

Costuri suplimentare

 • Transfer spre/ de la hotel
 • Excursii prin oraș

Lista obiectivelor recomandate:

1.Sagrada Familia – biserica Sfintei Familii este simbolul principal din Barcelona. Teritoriul din jurul acestei clădiri, este dotat cu restaurante și magazine unde puteți face cumpărături și respectiv savura bucataria spaniolă. Se consideră a fi, un loc perfect pentru relaxare.

2.Parcul Guell – construit și considerat de Eusebi Guell, un parc de mare clasă pentru aristocrația din Barcelona. Parcul Guell pare ieșit dintr-o lume a basmelor, este un loc retras și extrem de interesant prin gama îndrăzneață de culori și formele ferme.

3.Casa Batllo– se deosebește prin fatada din sticlă de mozaic și discuri ceramice, într-un aspect de undă. Ferestrele nestandarte, coloanele de piatră în formă de oase, balcoanele cu aspect de mască, acoperișul în formă de spare de dragon, toate in ansamblu creaza un aspect nonconformist și diferit.

4.Cartierul Gotic din Barcelona– este zona caracterizată prin clădiri vechi și înalte, un labirint de străduțe înguste și pline de istorie. Aici se gasesc o serie de clădiri, printre care Basilica La Merce si primăria Barcelonei.