Logo

AMSTERDAM

AMSTERDAM

price from

Amsterdam sau “Veneția Nordului”

Amsterdam este un oraș compact, fermecător și cosmopolit, ce te invită la plimbare. Cunoscut, de asemenea, sub numele de “Veneția Nordului” pentru cele peste 100 de canale ale sale, capitala Olandei își ademenește vizitatorii cu diferite tururi cu bicicleta, cu barca sau pe jos. De la muzeele de artă și până la coloratele piețe de flori, există ceva interesant și unic în Amsterdam la fiecare pas.

5 motive pentru care să mergi în City-Break Chișinău – Amsterdam:

 1. O adevărată sărbătoare pentru iubitorii de brânzeturi. Olanda găzduiește multe tipuri de brânzeturi care sunt vândute în nenumăratele magazine din Amsterdam. Apropo, multe magazine vă permit să gustați brânzeturi, în timp ce sunteți în căutarea celor mai bune sorturi în timp ce faceți cumpărături.
 2. Faceți o plimbare cu barca. Amsterdamul este întretăiat de o mulțime de canele, ce oferă o experiență de neuitatat iubitorilor de romantism.
 3. Organizați un picnic pe malul canalelor. Amsterdam este un oraș foarte confortabil cu o infrastuctură foarte dezvoltată. Ați obosit și vreți sa faceți un popas pe gazon? Nici o problemă! Vreți să luați o gustare și în același timp să contemplați natura? În Amsterdam puteți face toate astea.
 4. Faceți poze la casele de turte dulci. City-Break Chișinău Amstardam va ramâne la dumneavoastră în memorie datorită caselor sale fermecătoare, aliniate armonios de-a lungul canalelor.
 5. În centrul orașului există o mulțime de buticuri și centre comerciale cu haine, bijuterii, încălțăminte, accesorii, parfumuri, produse cosmetice cu brand-uri de renume cunoscuteîn întreaga lume.
Oraș de plecare Perioada de sejur Durata Servicii masă Hotel Preț 1 persoană*
Chișinău 06.09.23-09.09.23 3 nopți Mic dejun Citiez Hotel Amsterdam 3* De la 375 Euro Rezervă
Chișinău 11.10.23-14.10.23 3 nopți Mic dejun Bastion Hotel Amsterdam 3* De la 395 Euro Rezervă
Chișinău 15.11.23-18.11.23 3 nopți Mic dejun Omega Hotel 3* De la 355 Euro Rezervă
Chișinău 20.12.23-23.12.23 3 nopți Mic dejun Hotel Beethoven 3* De la 372 Euro Rezervă

*Prețul indicat pentru o persoană în cameră dublă

Inclus în preț

 • Cazare
 • Zbor tur – retur
 • Masa Mic Dejun
 • Asigurare medicală

Costuri suplimentare

 • Transfer spre/ de la hotel
 • Excursii prin oraș

Lista obiectivelor recomandate:

1) Gradina Keukenhof – Una dintre cele mai mari ispite ale Olandei, grădina Keukenhof, denumită adesea “Grădina Europei”, este cea mai mare grădină de flori din lume. Situată în regiunea Bulb, între Amsterdam și Haga, Keukenhof, cu ai săi 7 milioane de bulbi plantați în fiecare toamnă, este un spectacol magnific de culori.

În plus, față de peisajul floral superb, grădina Keukenhof iși ademenește vizitatorii cu o sumedenie de atracții și activități, inclusiv diverse spectacole de flori, piețe și parade, ce au loc aici pe tot parcursul anului, zboruri memorabile sau excursii cu barca în jurul câmpurilor de flori, excursii cu bicicleta, restaurante și multe altele. Cel mai bun moment al anului de a vizita Gradina Keukenhof este primăvara, atunci când câmpurile pot fi admirate în toată splendoarea lor.

2) Portul din Amsterdam – Merită să petreci o oră sau două în port, printr-un tur de croazieră sau, pur și simplu, plimbându-te seara în jurul caselor și podurilor spectaculos luminate. Acest muzeu se laudă cu o colecție impresionantă de modele de nave, globuri, instrumente de navigație și picturi. O altă atracție interesantă în apropiere este Science Center Nemo, un muzeu de știința de prim rang găzduit de o piesă arhitecturală uimitoare ce imită forma unei nave de mari dimensiuni.

3) Biserica Westerkerk – Biserica de Vest din Amsterdam (Westerkerk), cunoscută ca locația de nuntă a fostei Regine Beatrix, este cea mai populară biserică din oraș. Această biserică renascentistă este neobișnuită datorită caracteristicilor sale gotice. Turnul său de 85 de metri, cunoscut sub numele de “Langer Jan” (Inaltul John), este cel mai mare din oraș, având pe vârf o turlă ce este, de fapt, o replică mare a coroanei împăratului.

4) Rijksmuseum – Una dintre cele mai populare atracți turistice din Amsterdam – și, cu siguranță, cel mai important depozit de artă – Rijksmuseum a fost fondat în anul 1809 pentru a găzdui imensa colecție de artă rară și antică a țării. Impresionanta colecție a muzeului cuprinde aproximativ șapte milioane de opere de artă, inclusiv 5000 de picturi importante, repartizate pe 250 de camere.