Logo

Despre noi


Am creat agenţia de turism “Las Palmas Tour” pentru a aduce un plus de flexibilitate, siguranţă şi calitate în industria turismului din localitatea noastră la cele mai bune preţuri. Activind pe piaţă din 2012 pina in prezent, avem deja o echipă de profesionişti cu experienţă în domeniul turismului local şi internaţional.
Suntem aici pentru a găsi cele mai bune soluţii atît pentru vacanţe, cît şi pentru călătoriile Dumneavoastră de afaceri. Pentru clienţii noştri suntem destul de flexibili: suntem clasici dar şi avangardişti , suntem sofisticaţi şi aventuroşi în acelaşi timp. Tocmai de aceea, Las Palmas Tour reprezintă o imagine care vă duce cu gîndul la vacanţe exotice pe tărîmuri nebănuite, la croaziere de vis care pot fi transpuse în realitate sau la sejururi în staţiuni banleare… . În ţară sau în străinătate, la munte sau la mare, oriunde veţi dori să vă simţiţi confortabil în călătoriile dumneavoastră, aveţi în agenţia Las Palmas Tour cel mai bun prieten, care se ocupă de tot ceea ce inseamnă un sejur plăcut, elegant, de neuitat.

Sub deviza “Voi stiti cind-Noi stim unde”, Las Palmas Tour are plăcerea de a Vă aduce mai aproape de orice destinaţie la care visaţi, mai apropiate sau mai îndepărtate, într-un cu totul alt mod decat ati fost obisnuiti. Vă invităm sa descoperiţi prin intermediul agenţiei LasPalmas turismul cu servicii pe măsura aşteptărilor Dumneavoastră, la preţuri accesibile pentru toţi cei care doresc sa călătorească: cazare în hoteluri din toată lumea, la tarife accesibile, pachete turistice complete şi programe la cerere, vacanţe individuale şi croaziere, servicii de asigurare auto şi asigurări de sănătate.

Colaborarea activă cu partenerii noştri ne permite să Vă oferim o mare varietate de trasee turistice în multe destinaţii din România, Ucraina, Bulgaria, Turcia, Republica Cehă, Ungaria, Cipru, Malta, Egipt, Tunisia, Emiratele Arabe Unite, Thailanda, Spania, Italia, Portugalia, Franţa, Austria Germania, Elveţia, Finlanda, Insulele Caraibe, Insulele exotice, Maldive, Seychelles, Sri Lanka – în Bali, precum şi multe alte domenii individuale.

Colaborarea cu companiile aeriene autohtone şi străine, ne permite să oferim cele mai bune preţuri şi pentru bilete de avion în orice direcţie.

Dragi clienţi, aşa cum fiecare aveţi un medic sau un avocat de familie, aşa e binevenit să aveţi şi un agent de turism. NU puteţi să vă încredeţi vacanţa Dumnevoastră şi a familiei Dumnevoastră pe o simplă fotografie din internet!

Vă aşteptăm cu drag să vă urăm vacanţe cît mai frumoase!