Logo

PIVNIȚELE DIN BRĂNEȘTI – EPOCA DE PIATRĂ

Situată într-o zonă pitorească, în coasta Orheiului Vechi, această împărăție subterană “Pivnițele din Brănești”, de fiecare dată trezește uimirea numeroșilor vizitatori din țară și peste hotare. Vinăria Brănești este amplasată într-o veche mină de calcar, veche de peste 400 de ani, ale cărei galerii se întind pe 75 km. Întreaga construcție are cel puțin 60 de metri adâncime, asigurând o temperatură constantă de 12-14 grade pe tot parcursul anului și un nivel de umiditate de 90-92%, ideal pentru îmbătrânirea vinului. 

Aceste condiții naturale sunt completate de artizanii care transformă strugurii în vin delicios. Vinăria are aproximativ 800 de hectare de podgorii proprii într-o frumoasă zonă împădurită de pe versanții Orheiul Vechi, și, de asemenea, aproape de satele Romanești și Tudora. Pivnițele din Brănești produce vinuri albe și roșii, spumante, seci, demiseci și de desert. Deosebit de apreciate sunt vinurile de colecție, precum și vinurile produse după o tehnologie specială, precum ar fi Madera, Marsala, vinul pastoral.

Vinăria lucrează acum la lansarea primului hotel subteran din Moldova și dezvoltă un complex turistic unic „Epoca pietrelor”. Acest lucru va oferi vizitatorilor o oportunitate de a experimenta viața într-o peșteră, așa cum ar fi fost în epoca de piatră, cu mici atingeri ale epocii moderne. În subteran nu există conexiune internet sau rețea de telefonie mobilă, deși aceasta va fi mereu disponibilă la intrarea principală în complex.

Un loc special este și sala pentru spectacole cu o acustică deosebită, unde se petrec recitaluri de poezii, concerte și alte evenimente culturale. În curând se planifică deschiderea zonei Wine Spa, unde vor fi amplasate căzi speciale cu vin, pentru răsfățul turiștilorUn loc special este și sala pentru spectacole cu o acustică deosebită, unde se petrec recitaluri de poezii, concerte și alte evenimente culturale. În curând se planifică deschiderea zonei Wine Spa, unde vor fi amplasate căzi speciale cu vin, pentru răsfățul turiștilor.

Pivnițele din Brănești dispun de trei săli de degustare cu un design autentic, una dintre ele se află chiar în subterana complexului. Elementele de decor sunt lucrate în lemn și metal și reproduc imagini legate de cultivarea viței de vie și de producerea vinului. Recreându-vă în acest loc minunat, plăcerea va fi mult mai mare cînde veți savura cele mai fine vinuri și veți gusta din bucate tradiționale, precum plăcințele și mici ca la Brănești, tocăniță de iepure. La fel veți degusta apa cu calități curative deosebite, produsă din apa izvorului subteran din beciurile companiei. Pivnițele din Brănești invită toți doritorii să deguste și să traiască istoria vinului adevărat.

Prețurile afișate nu includ transportul către vinărie, care poate fi organizat la solicitare contra cost.

OfertăDuratăMin pers în grupPreț
Degustare de vin №1
include degustare a 2 tipuri de vin. La degustare sunt oferite nuci, biscuiți și apă minerală.
***Prețul indicat este pentru o persoană în grup de 2 pers. Oferta este valabilă miercuri-duminică, 11.00-20.00
1 ore216€ preț standard
16€ preț în weekend și seara
REZERVEAZĂ ACUM
Wine & Food at Pivnițele din Brănești №2
include degustare a 3 tipuri de vin. La degustare sunt oferite cașcaval, nuci, biscuiți și apă minerală. Oferta include și prînzul cu 3 feluri de bucate tradiționale.
***Prețul indicat este pentru o persoană în grup de 2 pers. Oferta este valabilă miercuri-duminică, 11.00-20.00
3 ore229€ preț standard
29€ preț în weekend și seara
REZERVEAZĂ ACUM
Excursie №3
include excursia ghidată prin beciurile companiei și prin complexul turistic “Epoca de piatră”
***Prețul indicat este pentru o persoană. Excursie este disponibilă luni-vineri, 10.00-15.00
1 ore211€ preț standard
11€ preț în weekend și seara