Logo

De la 1717 Euro / 12 nopti / persoana in cabina interioara / pensiune completa

Plecarea din Barcelona

Oferta include

– taxele portuare, guvernamentale si bacsis
– cazare in tipul de cabina ales (interioara, cu vedere la ocean, cu balcon, clasa Concierge, AquaClass si suita)- cele 3 mese principale plus gustari intre mese
– apa, limonada, ceai si cafea la dozator la restaurantul de tip bufet- activitati la bordul vasului: pista de jogging, piscine, jacuzzi, terenuri de sport, fitness, sauna, sala de gimnastica (acestea variaza de la vas la vas si se pot percepe taxe suplimentare pentru anumite activitari de recreere)- activitati de recreere: teatru, cinema, discoteca, magazine, biblioteca (acestea variaza de la vas la vas)- programe pentru copii si adolescenti: Fun Factory, Xclub

Oferta nu include

– tratamentele la saloanele de infrumusetare
– serviciile de la centrul SPA
– cumparaturile efectuate din magazinele de pe vas
– serviciul de spalatorie
– serviciul de internet si telefonie
– jocurile de noroc in casino
– room service intre orele 23:00 – 06:00
– excursiile optionale
– instructorul de fitness sau cursurile de fitness
– serviciul de babysitting
– cocktail-urile
– bauturile alcoolice si nonalcoolice
– mesele in restaurantele cu specific
– transportul de la si pana la portul de imbarcare
– cazarea pre sau / si post croaziera
– transferul de la aeroport pana in portul de imbarcare
– asigurare medicala si storno

Cazare

Cabina interioara 
Cabina are doua paturi joase care se pot transforma intr-un pat matrimonial, loc de relaxare, baie privata cu dus, prosoape din bumbac, suplimentar se pot solicita halate de baie, mini-bar, televizor, telefon cu formare directa si casuta vocala, aer conditionat cu termostat, seif, uscator de par si servire in acmera 24 de ore. Dimensiunile sunt de aproximativ 16 mp cabina. Unele locuri de relaxare includ canapele.

Cabina cu vedere la ocean
Cabina are doua paturi joase care se pot transforma intr-un pat matrimonial, hublou, loc de relaxare, baie privata cu dus, prosoape din bumbac, suplimentar se pot solicita halate de baie, mini-bar, televizor, telefon cu formare directa si casuta vocala, aer conditionat cu termostat, seif, uscator de par si servire in acmera 24 de ore. Dimensiunile sunt de aproximativ 16 mp cabina. Unele locuri de relaxare includ canapele.

Cabine de lux cu balcon 
Cabina are doua paturi joase care se transforma intr-un pat matrimonial, ferestre mari care includ o usa de sticla care duce la o terasa privata, loc de relaxare, baie privata cu dus, prosoape de bumbac, suplimentar se pot solicita halate de baie, mini-bar, televizor, telefon cu formare directa si casuta vocala, aer conditionat cu termostat, seif, uscator de par si servire in camera 24 de ore. Dimensiunile sunt de aproximativ 16 mp cabina si 4 mp terasa. Unele locuri de relaxare includ canapele.

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 21 Dec 2023 – 02 Ian 2024.
Pentru alte date de imbarcare, nu ezitati sa ne contactati.

Sunați acum pentru o vacanta relaxanta: 060552999 / 023 58 40 04