Logo

Bliss Boutique Hotel Seychelles 4*

De la 604 Euro / 7 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun

REZERVEAZĂ ACUM

Oferta include

  • 7 nopti cazare
  • mic dejun

Oferta nu include

  • transport
  • asigurare medicala si storno

Cazare

Acest hotel de 4 stele oferă camere mari, cu vedere la grădina tropicală sau la Oceanul Indian. Hotelul are un centru spa cu o gamă largă de tratamente. Oaspeţii pot face snorkeling la plaja privată.

Camerele de la Bliss combină stilul modern şi creol cu accente pline de romantism şi senzualitate exotică. Camerele de pe plajă sunt situate de-a lungul plajei cu nisip alb şi au terasă cu vedere la golf. Camerele Secret Garden sunt înconjurate de vegetaţie luxuriantă, tropicală.

Oaspeţii se pot relaxa pe terasă sau se pot delecta cu un mesaj la centrul spa Pure-BLISS. Accesul la internet WiFi este disponibil în hol, pe terasa de pe plajă şi în jurul piscinei.

Restaurantul Barefoot serveşte mâncăruri creole, iar restaurantul à la carte Rockpool şi cocktail-barul servesc preparate din bucătăria italiană şi mediteraneană.

Hotelul Bliss Seychelles se află la doar 8 minute de mers cu maşina de plaja Beau Vallon şi de centrul oraşului Victoria. Aeroportul Internaţional Seychelles se află la 25 de minute de mers cu maşina. Parcarea este gratuită.

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejururi in perioada 09 Apr 2021 – 16 Apr 2021.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!Sunați acum pentru o vacanta relaxanta: 060552999 / 023 58 40 04