Logo

Al Maha, a Luxury Collection Desert Resort & Spa, Dubai 5,5*

De la 438 Euro / persoana / noapte / Bedouin Suite / pensiune completa

Oferta include

  • cazare in Bedouin Suite
  • pensiune completa

Oferta nu include

  • transport
  • asigurare medicala / storno

Cazare

Al Maha, a Luxury Collection Desert Resort & Spa se află la doar 45 de minute de mers cu mașina de orașul animat Dubai. La sosirea la poarta principală există un drum de nisip care traversează deșertul pe distanța de aproximativ 8 km, după care ajungeți la clădirea principală a complexului. Acest complex exclusiv din deșert are faună sălbatică în libertate, vedere superbă la deșert și 42 de suite private. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit în toată proprietatea.

Corturile în stil beduin oferă lux tipic arab. Toate corturile au piscină privată cu temperatură controlată, terasă privată, la soare, dormitor mare, cu facilități de relaxare, baie mare, cu cadă mare, duș separat, cu efect de ploaie, articole de toaletă de lux, aparat de cafea Nespresso® și carafă de sherry.

Ca parte a pachetului camerei, restaurantul Al Diwaan servește o gamă largă de mâncăruri, de la mic dejun tip bufet parțial și à la carte la masă de prânz cu 3 feluri de mâncare și masă de cină cu 5 feluri de mâncare. Restaurantul pune la dispoziție facilități interioare de relaxare și terasă mare, cu vedere frumoasă la deșert. Oaspeții pot să ia masa în cameră. Barul cu terasă Hajar este o zonă de relaxare pe terasa cu vedere frumoasă la ținutul deșertic. Puteți să savurați o selecție de produse de patiserie și fructe dimineața și high tea după-amiaza.

Oaspeții pot să se relaxeze la Timeless Spa, unde terapeuți foarte calificați pot recomanda tipul de masaj adecvat. Proprietatea pune la dispoziție sală de sport, piscină mare, zonă de relaxare și cadă cu hidromasaj.

Oaspeții cazați la proprietate au opțiunea de a participa la 2 dintre activitățile organizate de proprietate și pot alege între vânătoare cu șoimi dimineața devreme, condus pe dune sau plimbări în natură. Proprietatea oferă parcare privată gratuită.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Valabilitate oferta

Oferta valabila in limita disponibilitatilor la momentul rezervarii.

Sunați acum pentru o vacanta relaxanta: 060552999 / 023 58 40 04