Logo

Four Seasons Resort Seychelles at Desroches Island 6*

De la 579 Euro / persoana / noapte / Beach Bungalow / demipensiune

REZERVEAZĂ ACUM

Oferta include

Cazare cu demipensiune in Beach Bungalow

Oferta nu include

• Bilet de avion
• Transferuri
• Asigurare medicala
• Excursii optionale si intrari la obiective turistice;

Conditii oferta

HONEYMOON SPECIAL: 1 x sampanie la sosire, 1 x tort de nunta, 1 x masaj de cuplu de 60 de minute (rezervare obligatorie) si 1 x ceremonie de baie romantica in vila. Valabil pentru un sejur minim de 5 nopți. Certificatul de căsătorie (nu mai mult de 12 luni) trebuie prezentat în momentul rezervării și la check-in.

Cazare

Hotelul Four Seasons Resort Seychelles de pe insula Desroches, singurul resort de pe această insulă de corali de 6 kilometri, oferă cazare modernă, grădini tropicale și plaje cu nisip alb, cu lungimea de 14 km. Wi-Fi gratuit este disponibil în toate camerele.

Cazările variază de la apartamente și de la vile la reședințe, oferind unități elegant mobilate cu terase acoperite, piscine private și acces la plajă. Toate unitățile sunt dotate cu un televizor cu ecran plat și DVD player, iar unele au o bucătărie modernă, complet utilată și o piscină privată.

Oferind 2 restaurante, un deli și un lounge bar, Four Seasons Resort Seychelles îi așteaptă pe oaspeți să ia masa într-un cadru elegant, pe malul mării si satisface orice dorință culinară prin intermediul meniurilor internaționale eclectice. De asemenea, este disponibil si serviciul de room service.

Cu o plajă privată și apele strălucitoare ale Oceanului Indian există o serie de activități nautice disponibile la cerere, de la snorkelling și scufundări la pescuit și stand-up paddle boarding. Oaspeții se pot relaxa la spa, care oferă un program de wellness adaptat, care include si programe de yoga.

Alte facilități includ un centru de fitness, un club de adolescenți, programul “Kids for All Seasons” și nopți de film pop-up, plus o șansă de a afla despre țestoasa uriașă Aldabra de pe insula dedicată Tortoise Sanctuary. Aflați despre varietatea vegetației și a vieții marine la Centrul Discovery Interactive al stațiunii, unde sunt prezentate modele 3D, afișaje informative și schelete de animale.

Insula Desroches se află la 230 km de Mahé, iar accesul la insula Desroches se face printr-un zbor de 35 de minute, disponibil în funcție de disponibilitate, la o taxă suplimentară.

Valabilitate oferta

Oferta valabila in limita disponibilitatilor la momentul rezervarii.

Sunați acum pentru o vacanta relaxanta: 060552999 / 023 58 40 04