Logo

La Rosa Dei Venti 3*

De la 605 Euro / 4 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun

Oferta include

  • 4 nopti cazare in camera dubla
  • mic dejun

Oferta nu include

  • transport
  • asigurare medicala / storno

Cazare

De vreme ce vă veţi putea începe ziua bucurându-vă de fermecătoarea vedere spre Marea Mediterană din balconul propriei camere în timp ce savuraţi micul dejun, vacanţa dumneavoastră va fi, cu siguranţă, de neuitat.

La Rosa Dei Venti oferă camere şi apartamente în zona cea mai veche a oraşului Positano. Cu o locaţie liniştită, hotelul oferă acces uşor la principalele puncte de atracţie din oraş.

În timpul zilei puteţi face o plimbare de 10 minute până în centrul oraşului sau vă puteţi relaxa pe plaja aflată la numai 5 minute distanţă.

Seara, La Rosa Dei Venti vă oferă posibilitatea de a contempla apusul soarelui din propriul balcon cu vederi panoramice, împodobit cu bougainvillea şi muşcate încântătoare.

Pentru o taxă suplimentară, La Rosa Dei Venti oferă serviciu de transfer de la aeroportul Napoli. Vă rugăm să reţineţi că, pentru a ajunge la hotel, trebuie să urcaţi câteva trepte.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 11 Oct 2023 – 15 Oct 2023.
Pentru alte date de plecare. nu ezitati sa ne contactati.