Logo

COASTA AMALFI. Grand Hotel Cocumella 5*

De la 183 Euro / persoana / noapte / camera dubla / mic dejun

Oferta include

  • cazare in camera dubla
  • mic dejun

Oferta nu include

  • transport
  • asigurare medicala / storno

Cazare

Situat în vârful unei faleze și oferind vedere magnifică la golf și la muntele Vezuviu, Grand Hotel Cocumella este un hotel superior cu tradiție unde oaspeții se vor putea bucura de o ambianță luxoasă și de facilități excepționale, printre care o ambarcațiune cu pânze privată. Centrul orașului Sorrento este la 1 km.

Grand Hotel Cocumella se bucură de calmul unei zone privilegiate liniștite. Este înconjurat de grădini frumoase, de livezi și de portocali.

Hotelul este găzduit de o vilă istorică din secolul al XVII-lea, ocupată cândva de o mănăstire iezuită, din care există și astăzi o capelă privată fermecătoare. Proprietatea a fost veacuri de-a rândul alegerea preferată a călătorilor, păstrând și acum cărți de oaspeți semnate de mari personalități precum Goethe, Andersen și Freud.

Oaspeții cazați la Grand Hotel Cocumella au la dispoziție numeroase opțiuni rafinate de relaxare, putând alege să ia prânzul lângă piscină, să plece în croaziere de o zi, să facă băi de soare la solarul de pe malul mării sau să se bucure de o cină gourmet. Hotelul are 3 restaurante: Agrumeto, un restaurant de vară care servește preparate delicioase în aer liber, La Scintilla, care oferă mâncăruri mediteraneene excelente într-o atmosferă selectă, și COKU, unde oaspeții se pot delecta cu specialități japoneze.

Oaspeții pot rezerva călătorii de o zi, excursii și evenimente speciale pe barca proprietății.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Valabilitate oferta

Oferta valabila in limita disponibilitatilor la momentul rezervarii.

Sunați acum pentru o vacanta relaxanta: 060552999 / 023 58 40 04