Logo

Atlantis Paradise Island – The Beach 4*

De la 134 Euro / persoana / noapte / Beach Tower Water View / room only

Oferta include

  • cazare in Beach Tower Water View

Oferta nu include

  • transport
  • masa
  • asigurare medicala / storno

Cazare

Acest hotel are vedere la apa turcoaz a Mării Caraibilor și oferă camere cu TV cu ecran plat și stație de andocare pentru iPod. Proprietatea include parcul acvatic Paradise Island Aquaventure, cu tobogane și un râu domol.

Toate camerele de la The Beach at Atlantis au stație de andocare pentru iPod și balcon ca dotări standard. Camerele au aer condiționat, ferestre mari și decor cu accente de albastru tropical. Apelurile telefonice locale sunt gratuite.

Printre facilitățile de agrement de la The Beach at Atlantis se numără un centru spa cu saună și cadă cu hidromasaj. Centrul de fitness spațios oferă cursuri de yoga și spinning, iar oaspeții se pot relaxa pe plaja privată sau lângă piscină.

Restaurantul are aer condiționat și servește un meniu amplu la micul dejun. Oaspeții pot savura gustări și cocktailuri la snack barul de lângă piscină. Accesul la cinematograful Atlantis este gratuit pentru oaspeți, iar proprietatea oferă lecții gratuite de jocuri de cazinou.

Personalul de la recepția cu program non-stop oferă servicii de baby-sitting și de concierge. De asemenea, acesta poate asigura un serviciu de transfer la Aeroportul Internațional din Nassau, situat la 16 km.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Valabilitate oferta

Oferta valabila in limita disponibilitatilor la momentul rezervarii.

Sunați acum pentru o vacanta relaxanta: 060552999 / 023 58 40 04