Logo

ECO RESORT BUTUCENI

Dacă aveți puțin timp, dar vreți să vedeți toată Moldova la un loc, atunci destinația voastră este Eco-Resort Butuceni, situată într-un loc pitoresc, care te încîntă cu peisajele ce se deschid înaintea ochilor. E o localitate cu dealuri stîncoase şi lunci de un verde crud,rîul Răut pare a sta la straja liniştei şi păcii de aici.Satul Butuceni se află la 47 de km de la Chişinău (direcţia Nord) şi la 18 km de la Orhei. La Agropensiunea „Eco Resort Butuceni” aveţi inedita ocazie să vă întoarceţi în timpurile strămoşilor noştri, prin obiectele păstrate în expoziţia pensiunii, şi în special veţi vedea restaurate gospodăriile ţărăneşti. Fiecare obiect, piatră sau uneltă de muncă pot să povestească de originea poporului moldovenesc.

Pensiunea este renumită pentru stilul rustic, bucătăria savuroasă, vinul moldovenesc și agrementul autentic oferit turiștilor. „Eco Resort Butuceni” are 19 camere în stil tradițional, toate cu dotări complete, la fel pensiunea dispuen de piscină, spa, terasă și parcare. Turiștii pot participa la diverse ateliere de gătit; participa la prepararea mustului de struguri; să încerce mulsul vacilor și caprelor din gospodărie; și chiar să își facă propria brânză. Locul este inclus în rețeaua internațională de turism CerTour (sistemul de certificare a calității în domeniul turismului agricol) și din 2015, în fiecare an, găzduiește cel mai mare spectacol de operă în aer liber al țării, denumit „DescOpera”.

Pensiunea vă pune la dispoziție camere confortabile, cu baie proprie, decorate într-un stil tradițional, rustic, dar cu facilități moderne – aer condiționat și TV cu ecran plat și canale prin cablu. 
Restaurantul servește mâncăruri tradiționale moldovenești, preparate din ingrediente naturale, multe dintre ele cultivate în grădina proprie a pensiunii. Pensiunea dispune de piscine în aer liber, saună, echipament de tenis de masă, precum și o zonă confortabilă de relaxare decorată cu obiecte tradiționale de artă și meșteșugărit. La cerere, pensiunea poate organiza recital de muzică și dansuri tradiționale și alte activități. Internet gratuit. Parcare gratuită.

Aici puteți să trăiți o zi exact ca un locuitor al satului. Dați mâncare la animale, mulgeți vaca, strângeți ouăle din coteț, mai pe scurt descoperiți adevăratul farmec al vieții de la țară. Totodată aveți șansa să participați la atelierele de gătit. Cu mâinile voastre veți plămădi și împleti colaci. Aici se gătește fenomenal, iar deseori meniul este condimentat cu muzică și dansuri locale. Totodată puteți face drumeții e stâncile de la Orheiul Vechi, iar seara vă puteți relaxa în SPA-ul de la pensiune. Cei care vin de Crăciun la Butuceni pot să se dea cu sania trasă de cai și să asculte colinde tradiționale. Toate căsuțele sunt construite din materiale ecologice, iar cei mai norocoși pot dormi chiar pe o lejancă (pat-sobă) adevărată.

OfertăMin pers în grupPreț
Cameră SGL
Cameră standard, inclusiv mic dejun, pentru 1 persoană, pat matrimonial, accesul la piscină este inclus Check in: 14.00 / Check out:12:00 Copii pana la 6 ani gratuit, 6-12 ani 250 MDL. Serviiciile de prânz/cină pot fi comandate la fața locului, în restaurantul pensiunii.
34€ preț standardREZERVEAZĂ ACUM
Cameră DBL
Cameră standard, inclusiv mic dejun, pentru 2 persoane, pat matrimonial, accesul la piscină este inclus Check in: 14.00 / Check out:12:00 Copii pana la 6 ani gratuit, 6-12 ani 250 MDL. Serviiciile de prânz/cină pot fi comandate la fața locului, în restaurantul pensiunii.
52€ preț standardREZERVEAZĂ ACUM
Cameră TWIN bed
Cameră standard, inclusiv mic dejun, pentru 2 persoane, 2 paturi, accesul la piscină este inclus Check in: 14.00 / Check out:12:00 Copii pana la 6 ani gratuit, 6-12 ani 250 MDL. Serviiciile de prânz/cină pot fi comandate la fața locului, în restaurantul pensiunii.
52€ preț standardREZERVEAZĂ ACUM
Cameră TRPL
Cameră standard, inclusiv mic dejun, pentru 3 persoane, 3 paturi, accesul la piscină este inclus Check in: 14.00 / Check out:12:00 Copii pana la 6 ani gratuit, 6-12 ani 250 MDL. Serviiciile de prânz/cină pot fi comandate la fața locului, în restaurantul pensiunii.
73€ preț standardREZERVEAZĂ ACUM
Cameră Quadruple
Cameră standard, inclusiv mic dejun, pentru 4 persoane, accesul la piscină este inclus Check in: 14.00 / Check out:12:00 Copii pana la 6 ani gratuit, 6-12 ani 250 MDL. Serviiciile de prânz/cină pot fi comandate la fața locului, în restaurantul pensiunii.
83€ preț standard