Logo

Gardaland Hotel 4*De la 368 Euro / 2 nopti cazare ptr. 2 adulti si un copil / mic dejun

Oferta include

  • 2 nopti cazare pentru 2 adulti si un copil
  •  mic dejun

Oferta nu include

  • transport
  • bilete acces in parc

Cazare

Hotelul Gardaland are grădini amenajate, cu o piscină mare tip lagună și parcare gratuită. Acesta se află la 2 km de lacul Garda și oferă un serviciu gratuit de transfer, care circulă la fiecare 30 de minute, la unul dintre cele mai faimoase parcuri tematice din Italia.

Amplasate în 4 pavilioane cu tematică inspirată de basme, toate camerele au aer condiţionat, zonă de relaxare şi decor în culori deschise. Unele camere au o anumită tematică, iar altele oferă vedere la grădini.

Zona acvatică Blue Lagoon are 3000 mp și este deschisă de la sfârșitul lunii mai până la sfârșitul lunii septembrie. Aceasta include piscină în aer liber, cu o zonă mare cu hidromasaj, o cascadă și o piscină pentru copii. Sunt oferite șezlonguri gratuite, iar prosoapele sunt disponibile la un cost suplimentar mic.

Copiii se pot bucura de spectacole de divertisment, sală de jocuri şi numeroase locuri de joacă. Biletele pentru parcurile de distracţii Gardaland şi Sea Life pot fi cumpărate de la hotel, la tarife reduse.

Gardaland Hotel Resort are 2 restaurante, 3 baruri și o pizzerie. Micul dejun este un bufet variat.

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 01 Mai 2024 – 06 Iul 2024.
Pentru alte date de plecare, nu ezitati sa ne contactati la 0 235 84 004 / 060552999