Logo

PENSIUNEA VILA ROZ

Vila Roz este o denumire sugestivă, care s-a născut din dragostea proprietarei pentru trandafiri, cultivând o mulțime de specii în grădina sa. Prin intermediul gazdei, Liuba Railean, care este nativă din satul Trebujeni, veţi putea afla şi câteva din particularităţile regiunii. Iar bucătăreasa va fi cea care vă va deschide secretul mâncărurilor moldoveneşti. Toate măncărurile sunt pregătite din alimente proaspete şi delicioase. Apropo, doritorii pot învăța să gătească aici cornișoare cu dulceață din trandafir – specialitate casei. De Paști, aici sunt organizate și ateliere de încondeiere a ouălor. Pe lângă asta, pensiunea dispune și de o zonă pentru camping. Totodată, pe lângă micul dejun, turiștii mai au incluse în pachet și biciclete, cu care pot descoperi Orheiul Vechi. Vila Roz este locul potrivit unde fiecare oaspete va fi întâlnit cu braţele deschise, cu ospitalitate şi căldură.

Vila Roz vă pune la dispoziţie două case cu toate comodităţile:

  • cazare în camere individuale sau de grup ( 4 camere a câte 2 persoane; o camera pentru 3 persoane şi o cameră pentru 5 persoane)
  • săli de baie partajate cu apă caldă
  • Wi-Fi
  • terasă spaţioasă cu acces la grătar
  • curte şi grădină cu acces la râul Răut

Se oferă și locuri de campare cu cortul pentru cei interesați.

OfertăMin pers în grupPreț
Cameră SGL
Cameră standard, pat matrimonial. Tariful include mic dejun, pentru 1 persoană. Check in: 14.00 / Check out:12:00 Prânzul/cina se vor comanda în prealabil.
124€ preț standardREZERVEAZĂ ACUM
Cameră DBL
Cameră standard, pat matrimonial. Tariful include mic dejun, pentru 2 persoane. Check in: 14.00 / Check out:12:00. Prânzul/cina se vor comanda în prealabil.
250€ preț standardREZERVEAZĂ ACUM
Cameră TWIN
Cameră standard, 2 paturi. Tariful include mic dejun, pentru 2 persoane. Check in: 14.00 / Check out:12:00. Prânzul/cina se vor comanda în prealabil.
250€ preț standardREZERVEAZĂ ACUM
Cameră Family #3
Cameră standard, pat matrimonial + pat. Tariful include mic dejun, pentru 3 persoane. Check in: 14.00 / Check out:12:00. Prânzul/cina se vor comanda în prealabil.
375€ preț standardREZERVEAZĂ ACUM
Cameră Family #5
Cameră standard, 5 paturi. Tariful include mic dejun, pentru 5 persoane. Check in: 14.00 / Check out:12:00. Prânzul/cina se vor comanda în prealabil.
5124€ preț standard