Logo

COASTA AMALFI. Belmond Hotel Caruso 6*

De la 239 Euro / persoana / noapte / Double Room Village View / mic dejun

Oferta include

  • cazare in  Double Room Village View
  • mic dejun

Oferta nu include

  • transport
  • asigurare medicala si storno

Cazare

Situat pe faleza de pe coasta Amalfi, Belmond Hotel Caruso este amplasat într-o clădire renovată din secolul al XI-lea. Hotelul are o piscină infinită, grădini terasate şi interioare istorice, cu tavan cu fresce. Camerele şi suitele au vedere la grădină sau la mare.

Camerele se află în clădirea principală sau în anexa din grădină. Toate unităţile de cazare au TV LCD cu CD şi DVD player, internet gratuit şi aer condiţionat. Unele dintre camere şi suite oferă un balcon privat.

La Belmond Hotel Caruso este servit zilnic un mic dejun american generos. Restaurantul Belvedere servește specialități tradiționale italiene, iar restaurantul Pool este locul ideal pentru un prânz ușor și o pizza italiană.

În timpul verii, proprietatea oferă excursii gratuite cu barca de-a lungul coastei, precum și transfer gratuit la Amalfi și Positano.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Valabilitate oferta

Oferta valabila in limita disponibilitatilor la momentul rezervarii.

Sunați acum pentru o vacanta relaxanta: 060552999 / 023 58 40 04