Cum să-ţi faci bagajele în 5 minute

12187770_1481082558863361_1128140181416080691_n Cum să-ţi faci bagajele în 5 minute

    Poate cea mai nefericită parte a călătoriilor noastre este pregătirea bagajelor… în mare parte pentru că mulţi pur şi simplu nu ne pricepem la asta! Şi atunci? Decât să pun pe cineva să-mi facă bagajele, am decis să învăţ să mi le fac mai bine decât oricine. Nu e vorba aici numai de ce anume punem în geanta de vacanţă şi cum, pentru mine e mai degrabă important aspectul temporal. Tocmai de accea m-am hotărât să-ţi arăt şi ţie cum să-ţi faci bagajele în 5 minute şi, astfel, să fii gata de vacanţă cât ai bate din palme.

#Ia cu tine esenţialul

Un bagaj făcut în 5 minute este un bagaj mic de obicei. În acest caz, ia cu tine numai strictul necesar, esenţialul pentru călătoria ta! Oriunde mergi, ia cu tine variantele mai mici sau mostre pentru produsele cosmetice şi de igienă, iar hainele mari poartă-le pe drum şi nu în geantă, pentru că nu fac altceva decât să ocupe spaţiu.

#Aranjează toate obiectele în grămezi

Înainte de a le pune în bagaje, ar trebui să aşezi toate obiectele pe care vrei să le iei cu tine în grămezi în faţa ta! Astfel, vei avea o grămadă cu haine, una cu obiecte personale, una cu gadgeturi şi cărţi şi aşa mai departe. Ia doar jumătate dintre ele cu tine!

#Pregăteşte un rând de haine groase şi unul de haine subţiri

Astfel, cu siguranţă ai ceva de îmbrăcat pentru fiecare tip de vreme şi, mai mult decât atât, poţi combina cele două ţinute între ele.

#Aranjează perfect interiorul genţii

Separă hainele în tricouri, pantaloni, bluze etc. Pune cele mai multe obiecte vestimentare pe marginile genţii, iar pe cele mai puţine în mijloc. Deasupra celor din mijloc aşează încălţămintea, iar deasupra ei gentuţa cu produse de igienă.

#Ţine în bagajul de mână toate obiectele importante

Desigur, în bagajul de mână vei avea portofelul, actele, telefonul şi aşa mai departe. La acestea poţi adăuga o carte, un tricou şi câteva produse de toaletă pentru orice eventualitate şi pentru a nu scotoci apoi în bagajul mai mare.

#Creează-ţi un dulăpior pentru călătorii

Cea mai bună metodă de a-ţi face bagajele în 5 minute este să ai totul pregătit. Un dulăpior pentru călătorii poate fi locul în care stochezi toate obiectele importante, de la paşaport şi până la perna de voiaj (pe care o poti primi in oficiul Las Palmas Tour 

 

Share