7 obiecte ce nu trebuie să lipsească din geanta pasionaţilor de călătorii!

large_img_1672 7 obiecte ce nu trebuie să lipsească din geanta pasionaţilor de călătorii!

 

      Dacă şi tu eşti pasionat de călătorii, iată care sunt lucrurile ce nu trebuie să lipsească din geanta ta de voiaj.

#1 O geantă rezistentă

Ok, poate nu eşti genul care să străbată străzile din Barcelona sau plajele din Croaţia cu geanta pe umăr, dar atunci când ai cu tine o hartă, un telefon, un aparat foto, portofelul şi alte nebunii de care ai nevoie în vacanţă, parcă o geantă sună din ce în ce mai bine. Alege una rezistentă, pe care să o poţi încărca cu toate cele necesare. 

#2 Un portofel încăpător

Ai nevoie de bani, acte, bilete etc. şi toate trebuie să fie la tine. Portofelul este aşadar cea mai bună soluţie pentru a le păstra pe toate într-un singur loc şi pentru a te asigura că nu le vei pierde din buzunare sau că nu le vei rătăci prin geantă.

#3 Ochelari de soare sau şapcă

Indiferent ce alegi, ochelari de soare sau şapcă, poate chiar ambele, de ce nu, poţi opta pentru variante diferite. În funcţie de sezon, acestea te vor proteja de razele puternice ale soarelui pe plaje sau în plimbările prin marile oraşe. Dacă vremea nu e tocmai potrivită pentru ele, atunci înlocuieşte-le cu o umbrelă sau o căciulă. emoticon smile

#4 Încălţăminte confortabilă

Indiferent de sezon şi de tipul de destinaţie ales, ai nevoie de încălţăminte confortabilă. De la sandale şi tenişi, la bocanci sau cizme, alege acele perechi pe care le-ai mai purtat deja şi în care ştii că te simţi foarte bine. Nu vei dori să-ţi strici vacanţa pentru că porţi încălţăminte incomodă pentru drumeţii sau plimbări prin oraş.

#5 Gadgeturi şi încărcătoare

Nu pleca la drum fără telefonul mobil şi fără un încărcător portabil, pentru că sigur vei avea nevoie de ele pentru a comunica cu ceilalţi şi pentru a descoperi şi fotografia cele mai frumoase atracţii turistice. Adaugă la acestea şi o cameră foto performantă, pentru amintiri de vacanţă pline de culoare, şi o tabletă sau un laptop, pentru momentele în care ai nevoie de informaţii sau de o metodă de petrecere a timpului liber.

#6 Produse de igienă

Nu mai e cazul să-ţi spunem că ai nevoie de deodorant şi gel de duş, nu-i aşa? Dar dacă pleci într-o călătorie mai lungă, ar fi indicat să ai la tine aparatul de ras şi/sau tuns, în funcţie de situaţie şi alte obiecte de toaletă pe care le foloseşti zilnic.

#7 Strictul ultra-necesar

Nu e musai să iei toate cele de mai sus cu tine, ci doar cele care ţi se potrivesc ţie şi tipului tău de călătorie. Încheiem astfel lista noastră cu alte câteva obiecte ultra-necesare pentru fiecare pasionat de călătorii: lenjerie comodă, o carte uşoară şi periuţa de dinţi.

Tu ce altceva ai mai adăuga listei noastre de obiecte ce nu trebuie să lipsească din geanta unui pasionat de călătorii?

Share