Vinaria Purcari

 

Descoperiti secretele vinurilor de Purcari. Initiati-va in tainele facerii si prefacerii acestor vinuri unice. Doar in “Vinaria Purcari” veti simti tesatura dintre timpuri si traditii seculare, care stau impreuna la baza calitatii vinurilor de Purcari.

Veti cobori in imparatia butoaielor franceze de stejar, in galeriile subterane, acolo unde sunt maturate vinurile de soi, precum si vinurile de cupaj “Rosu de Purcari” si “Negru de Purcari”. Veti respira misterul facerii si prefacerii vinurilor mature, nobile, va veti invalui de miresmele lor unice… Galeriile vinariei adapostesc o colectie remarcabila de vinuri de Purcari, printre care se numara exemplare care dateaza inca din anul 1948.

In sala de degustare, aranjata intr-un stil domnesc, veti purcede la impartasire. Atmosfera deosebita, oferta coplesitoare de licori. Si meniuri, la alegere, dupa pofta, dupa capriciu…

Cele mai indraznete preferinte culinare vor fi indeplinite de catre bucatarul-sef al restaurantului nostru. Trosnetul lemnelor arzand in semineu, bucate alese, insotite cum nu se poate mai bine de cele mai apreciate vinuri de Purcari.

Coborand colina veti ajunge pe malul lacurilor, la foisoare… Un paradis, refugiu pentru suflet, unde veti uita de stresul zilnic si zgomotul oraselor… Cei pasionati de pescuit vor putea sa-si arunce momeala, iar pestele pescuit, fie crap, fie pastrav, va fi pregatit dupa dorinta si servit chiar in foisor.

La vinaria „Purcari” exista un teren de tenis acoperit – schimbati un pic cadrul, chiar si o intalnire de afaceri poate fi recreativa, intr-un astfel de loc, in aer liber. Practicati un sport elegant si dati discutiilor profesionale un plus de destindere.

Un alt mod de a va relaxa este o partida de biliard. Va invitam sa va dovediti maiestria in manuirea tacului si plasarea loviturilor perfecte.

Doriti sa petreceti aici o minivacanta? Exista 8 camere luxoase, pregatite sa-si intampine oaspetii.

Veniti in tinuturile care au dat lumii vinuri binecuvantate. Oferiti-va, dumneavoastra si prietenilor, momente unice, de desfatare culinara si bahica, intr-o atmosfera romantica, de o frumusete aparte. PURCARI. Licori pentru suflet.

Share